DRACHA jedna Siara twoja na DWIE SZTABY moje. Dobieraj a nie czekasz na 50 gr, kurs się konsoliduje a TREND jest wszystkim znany. Z obecnych okolic kolejny ruch powinien wynieść kurs w rejony 5 zł - 6.4 zł gdzie akcjonariat może się wymienić. ROE > 35 co każdy kwartał przez kolejne 2-3 lata pokaże magię % składanego więc kurs będzie jego beneficjętem. ..........................................................
zdumiewające jest jak szybko UCIEKŁA PODAŻ z okolic 1.40 zł
A mogłem to pchnąć kilka dni temu z zyskiem 3k ale pomyślałem, że zostawię bo tu względnie jest spokój, spółka jeszcze nie zgrana a perspektywy bardzo dobre.
DRACHA nie oceniaj innych swoją miarą zwykłej cebuli.
wypchnąłeś już swój pakiecik 365 sztuk to siedź cicho bo jeszcze twoja rzadzizna się innym udzieli i będą dwie DRACHY na forum.
Dnia 2020-06-15 o godz. 21:50 ~2złocisze napisał(a): > 3 tys zł ? co za drobna sumka. > > Spadnie na 1.12 to popuścisz rzadziznę jak Dracha. > > > > ************************************ > > > > 13 000 % to jest osiągnięcie ale to jeszcze z 3 lata chyba że XPL przejmie kogoś na rynku i obroty się podwoją a zyski conajmjiej potroją
Co Ty taki pesymistyczny jesteś. Ja mam czas a cierpliwości nauczyła mnie ostatnia koronozwała.
zasysają powoli a właściciel cicho sza na temat dywidendy.
czeka pewnie co z II kw i wtedy da znać.
Relatywnie do PGS to za 1.5 roku powinniśmy już podwajać dochody i zyski !!!
No i takie wzrosty to lubię. Nie na hura po kilkadziesiąt % bo to powoduje zlot różnych gamoni co przy lekkim zachwianiu kursu wywalają wszystko jak leci.
Już pod te podwojenie zysków będą zaczynać grać.
Jeżeli będzie powtórka z PGS to kurs rzędu kilkunastu złotych nie będzie tu problemem w perspektywie 3-5 lat.
przy takiej dynamice ROE jak za ostatnie 2 lata to kurs kilkunastu PLN nie będzie problemem A przenosząc spółkę wtedy na GPW zrobienie z np. 12 zł kursu 25 zł nie zajmie więcej jak kolejny rok.