• Emisja 16 mln sztuk Autor: ~Radek [37.248.166.*]
    Tylko dlaczego po 10 groni a nie jak ostatnio po 22?
  • Re: Emisja 16 mln sztuk Autor: ~ktk [83.21.43.*]
    Przeczytaj uchwałę wz. Tak kilka razy bo ciężko zrozumieć o co chodzi i po ile ta emisja.
  • Re: Emisja 16 mln sztuk Autor: ~Radek [31.0.41.*]
    Z tego co zrozumiałem to mają dopłacić po 10 groszy od każdego posiadanego udziału ponad wartość nominalna emisji.Tonemine posiada 10000 udziałów więc 10tys razy 10 gr to raptem tysiąc zloty.Przecież to kpina ze strony zarządu który dodrukować papier dla kolegów za darmoszke.
  • Re: Emisja 16 mln sztuk Autor: ~ktk [83.21.59.*]
    Chyba jeden raz przeczytałeś i niewiele zrozumiałeś. Tak jak ja za pierwszym, drugim i kolejnymi razami. Bełkot, który notariusz dzielnie przyklepywał. Sens jest jednak inny.
  • Re: Emisja 16 mln sztuk Autor: ~babazciekawości [212.160.252.*]
    Dnia 2020-06-15 o godz. 23:40 ~ktk napisał(a):
    > Chyba jeden raz przeczytałeś i niewiele zrozumiałeś. Tak jak ja za pierwszym, drugim i kolejnymi razami. Bełkot, który notariusz dzielnie przyklepywał. Sens jest jednak inny.

Sorry, że się wcinam w dyskusję. Zatem jaki jest sens tej uchwały wg. Ciebie ?
  • Re: Emisja 16 mln sztuk Autor: ~Radek [185.54.59.*]
    No to powiedz mądry człowieku jaki jest sens.Wytłumacz bo ja to widzę tak jak napisałem.
  • Re: Emisja 16 mln sztuk Autor: ~Win [188.146.96.*]
    Teraz tylko ARTGame w tym roku dwie duże premiery. Pierwsza już 10 lipca.
  • Re: Emisja 16 mln sztuk Autor: ~Mis [194.181.188.*]
    Skoro Tonemine wraca do Pylona a miała być chyba na NC wprowadzana to znaczy, że nie ma na tym zarobku.
    W powyższym kontekście sposób wyceny, budzi poważne wątpliwości.
  • Ciekawe czy na Tonemine Autor: ~Mis [194.181.188.*]
    tez tak było
    "Emitent wskazuje, że w grudniu 2015 roku EBC Incubator sp. z o.o. zainwestowała w Room Manager sp. z o.o. kwotę 200.000 (dwieście tysięcy złotych) z czego 90 proc. (dziewięćdziesiąt procent) pochodziło z bezzwrotnej dotacji uzyskanej od Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości w ramach działania 3.1. Inicjowanie działalności innowacyjnej Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013.
    (...)
    Emitent wskazuje, że z uwagi na sposób księgowania dotacji uzyskanej od Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości w ramach działania 3.1., wyjście kapitałowe z Room Manager sp. z o.o. będzie miało znaczący wpływ na wyniki Grupy Kapitałowej Emitenta w roku 2018."

link 
  • Re: Ciekawe czy na Tonemine Autor: ~Mis [194.181.188.*]
    Domena
    www.ebcincubator.pl
    jest już dostępna do rejestracji jakby ktoś chciał to to przejąć
[x]
JRCGROUP 0,00% 0,14 2026-02-09 15:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.