Przewidzi się, ale zawsze można pójść i puścić zakład u bukmachera i liczyć na to że kupon wejdzie :) tutaj jest większe pole do popisu i Ci którzy potrafią przewidzieć zachowanie rynku robią na giełdzie duże pieniądze :)
Nie jestem w 100% pewien czy tutaj zarobie mój los jest w rękach zarządu spółki jeśli będą dobrze prowadzić spółkę to zarobie i ty mnie źle zrozumiałeś można latami mieć zainwestowane pieniądze i nic nie zarobić w spółkę zainwestowaLem kosztowała 8 zł trzymałem rok i dziś kosztuje 1zl miały być kontrakty w USA i figa z makiem chodzi o Apanet w Airrere i zawieszona juz rok no i co powiesz?
Ja kiedyś stracilem 90% posiadanych środków. Po kilku latach postanowiłem dac sobie jeszcze raz szanse. Byla to dobra decyzja, a Polaris do dzis dal mi zarobić ok 200%... Inne spółki również, ale część okazała się klapą. Gielda uczy cierpliwości i niestety nie wszystko okazuje się strzalem w 10. Myślę jednak ze Polaris będzie ta spolka ktora da wielu akcjonariuszom powody do zadowolenia. Myślę że tak będzie bo takiej spółki na GPW jeszcze nie było :)