1mln kopii osi@gniety w bólach a teraz dalej ta sama droga, sam nie wiem ale to wyglada na wypalenie i brak pomysłów. Ale trzeba przyznac graficznie na plus
11Bit po 5 latach sprzedał 4,5mln kopii hitu This War is Mine, więc chyba nie zdajesz sobie sprawy ile to jest milion egzemplarzy w tej branży. W bólach czy nie, to świetny wynik zasługujący na kolejną część.
Graficznie wygląda ładnie ale to i tak tylko odgrzewany kotlet który w końcu będzie w bundlach po 1 PLN a gdzie jest Far Peek czy zarząd mógłby się wypowiedzieć w temacie ?
jak na grze zarobisz miliony to robisz kontynuacje. jak nie zarobisz to po co? serial raczej nie dał zarobic - wiekszośc rozdali za darmo. wiec wg. mnie kolejna czesc ma zwiazek z promocja ewentualnego filmu. Bloober obserwera tez bez powodu nie wskrzesza wg. mnie
Niewidomy realista a na co to wygląda ,tez na wypalenie czy brak inteligencji i naganianie na poziomie dzieciaka.. Milczenie jak widać potwierdzxa jaki tchurz z ciebie,same leszcze nic nie warte,dawcy kapitału to jedyne do czego się nadaja tacu.
https://www.bankier.pl/forum/temat_realista-po-co-sie-kompromitujesz,37608717.html Dnia 2020-06-10 o godz. 13:36 ~Greg napisał(a): > Przy 1,30 pisal. > > Dnia 2020-05-27 o godz. 10:37 ~Realista napisał(a):> I co leszczyki chwilę podniecenia za wami a teraz czas popuścić w majty w drodze do 1zł? > > > > Przy 70-80gr też wieszczył spadki, potem przy 1zl podobnie. Przy 1,3 to samo, teraz znowu nagania a kurs z 70gr na 1,60 poszedł. > > > > Ty nawet naganiac nie potrafisz :))) > > > > No i po co sie osmieszasz sunku?