• Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Powagosław [185.66.71.*]
    Na chwilę odcinamy się od bzdurnych wpisów i teraz zupełnie poważne. Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem zagłębić się w opinie o firmie Biomaxima, oto niektóre z nich, reszta na link

Nie polecam19.04.2020 16:41
    Nie polecam pracy w tej firmie. Słaba kasa i słaba atmosfera. Ludzie przemadrzali każdy tylko chce być kierownikiem i się wpieoszac komuś do pracy i kogoś uomaralniac.

Logistyk10.05.2020 22:55
    Przy czym w czasie drugiej która trwa do 17:00 siedzimy bo nie mamy co robić. Ale skoro płacą na umowę zlecenie to siedzimy. Ale oficjalnie nie mamy czasu taczek załadować

Magda01.05.2020 18:51
    @Monia
    Mają problem ze znalezieniem pracowników to i nie będą zwalniać, bo i nie ma kogo. Ukraińcy wyjechali, a Polacy nie chcą tam pracować.

ByłyPracownik08.03.2020 15:43
    Firma, której kierownictwo nie jest zainteresowane swoimi pracownikami na zasadzie: wymieni się na nowych, niech pracują za minimalną krajową lub na zlecenie. Nie ma żadnego socjalu. Pracownicy używają starych, rozklekotanych aut. Oszczędza się dosłownie na wszystkim. Każde zamówienie musi być wyżebrane w zarządzie. Klienci nie otrzymują zamówionego towaru. Zwalniają się wieloletni pracownicy. Lubelskich Pracowników sprzed połączenia firm traktuje się bardzo niemiło.

Żenada04.03.2020 21:11
    Firma krzak która chwali się że podobno znalazła wynalazł test wykrywajacy koronawirusa tylko szkoda że się nie pochwalila się warunkami panującymi na produkcji. Pracują ludzie bez żadnych szkolen BHP czy książeczki sanepidowskiej. Jalowosc jest tutaj masakrowana porost na poroscie.

VfB12.01.2020 15:33
    Firma która w sposób jak najbardziej oszczędny chce wyprodukować jak najwięcej produktów a tak w dłuższej perspektywie się nie da. Ludzie w ogromnej liczbie przypadków pracują na zlecenie bez żadnych premii itd. Sorry na dłuższy moment to się nie uda. Ludzie jak ludzie wszędzie są różni jedni zarozumiali za dużo przerost formy nad treścią inni ok da radę jeszcze z nimi do czasu wytrzymać
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Inwestor [188.149.101.*]
    To moze to jest klucz do testow rekomendowanych przez Pasteura. Usuwac slabe ogniwa ktore pozniej oczerniaja spolke, tak przewaznie bywa, ze latlerki leserki pozniej duzo szczekaja.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.149.101.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Powagosław [185.66.68.*]
    Czy ja dobrze rozumiem, że mnie obrażasz za to, że zwróciłem uwagę na opinie o firmie, które są różne tak negatywne jak i pozytywne (no może w mniejszości) ?
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Inwestor [188.149.101.*]
    A czemu ta informacja ma sluzyc? Jezeli chodzi Ci o warunki pracy to do BHP napisz.
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Ja [5.173.240.*]
    Czy moglbys wskazac na tym portalu jedna firme z duza iloscia ocen ktora ma tylko pozytywne lub negatywne?
    Nie wiem kto korzysta z portalu ale w mojej ocenie tam leca tylko negatywy...
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Darek [64.43.5.*]
    Pracuję 13 lat za granicą w jednej firmie. Firma zatrudnia ponad 1000 osób i nie znam nikogo kto incognito pozytywnie by się o firmie wypowiadał. Każdy dziòb na kłódkę trzyma bo sporo nadgodzin i kasa pewna. Pomimo że warunki racy fatalne. Firma przeszła suchą nogą kryzys z 2008 r jak i obecny . Wszysto wróciło do normy poza maseczkami dla wszystkich, przez cały czas pobytu w zakładzie pracy. Fora dla zawiedzionych pracowników to można sobie w odbyt wsadzić , onieważ zawsze będą byłą firmę gnębić.
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Bmx [94.254.168.*]
    Warto poczytac te opinie gdyz pochodza od pracownikow i mozna nieco dowiedziec sie o sytuacji w firmie. Jest pewna spolka Eskimos, warunki pracy kiepskie, spolka notowana na new connect, w koncu spolka oglosila upadlosc.
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~AdamSmith [37.190.229.*]
    Jak mówiłem zarząd przerosło sytuacja, dział handlowy to pewnie kpiny, hello tu trzeba wyjść w świat ściągnąć ludzi z jajami i to za dobre siano. Gdym sam nie był tak zarobiony, sam bym się do Was zgłosił na handlowca, mam parę kilo waszego waloru, ale cały czas po głownie mi chodzi redukcja i to coraz poważniej. Zarząd wake-up macie swoje 5 minut i super produkt.
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~AdamSmith [37.190.229.*]
    Cytat:

Sorry ale po tym redukuje faktycznie krzak staszyny:

"Tu nawet nie ma jak spokojniej zjeść. Trzy małe jadalnię po 4 miejsca. A ludzi do stu pracuje. Panie z biura co 5 min przychodzą kawka herbatka itd ludzie z produkcji maja jedna przerwę i często jest taki ścisk że muszą czekać stać itd. Dodam że ludzie zamykają dzrwi od jadalni nie wiadomo czy ktoś jest czy nie."

Brak szacunku dla ludzi.
    Napisze jeszcze raz bo moderator skasowal, czy jak ty kupujesz hamburgera w mcdonal to pytasz sie czy mieso jest od szczesliwej krowy? Pewnie nie, to nie mowcie mi ze ktos przed zakupem testow sie bedzie pytal jakie sa morale zespolu. Na marginesie ktos wspomnial ze tam na produkcji pracuje ze 100 osob, wiec gdzie jest kolejne kilkadziesiat opinii? Czesto jest tam, ze Ci co tak obsmarowuja spolke to ogniwa ktore byly do wymiany, nie spotkaliscie sie z wymiana personelu nigdy? Ja tak, ktos jest leser to out i pozniej szczeka jak najety, znam takie lrzyklady ze sprayami po szybach pisali. No ale co wam bede tlumaczyl jak wam chodzi tylko zeby taniej dokupic.
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Beata [77.237.19.*]
    Tak szczerze to czy widzieliście kiedyś firmę z dobrymi opiniami na GoWork? Bo ja jeszcze nie
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~kundegunda [89.64.1.*]
    Czy komentarze na gowork są mniej ustawione niż na wątki na bankierze? :)
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Ted [89.74.134.*]
    Kiedyś juz przedstawiałem opinie o tej firmie, ale reakcja była dokładnie taka sama. Sekta myśli że w blaszaku bez dobrze opłacanych pracowników i myśli technologicznej mozna zaistnieć w prawdziwym swiecie biotechnologii. Otóz nie mozna i dlatego nikt nie chce kupować tej garażowej produkcji.
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Pfff [37.30.54.*]
    Dokładnie tak. Pracownicy dostają żałosne pensje. Poza wodą nie mają nic. Te wszystkie opinie na gowork to prawda
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~abc [85.221.157.*]
    a propos gowork: kilka miesiecy temu, jak mennica skarbowa chodzila po 3-4 zl to tez byl taki watek z gowork, gdzie wszystkie opinie na temat tej firmy były fatalne (byli pracownicy), a teraz mennica chodzi po 32 zl
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Ted [89.74.134.*]
    Rozumiem, że nie widzisz róznicy w tym co robi BMX a tym co Mennica?
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Trolefehehehe [79.185.185.*]
    Fe troll fe

A z peronu w oddali słychać beee beeee trol tanich akcji chce.... i po to tu bredzi i cały dzień siedzi hehehe
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Bmx [94.254.168.*]
    Durne riposty zwolennikow wzrostu bmx. Fakty sa takie, ze kurs spada a nastroje inwestorow jak i pracownikow sa slabe, to kiepska wiadomosc.
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~zz [5.173.22.*]
    Blaszak BMX niedługo będzie magazynem makulatury postaci ich akcji.
  • Re: Opinie o firmie Biomaxima na portalu GoWork Autor: ~Gość [37.30.48.*]
    Już jest tylko magazynem. Poza odczynnikami i to nielicznymi, robią tylko cześć mikrobiologii. Nic wiecej.
[x]
BIOMAXIMA -0,74% 13,40 2025-09-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.