Jak myślicie, co zaserwują nam po wchłonięciu tak ogromnej spółki? Stawiane im będą duże wymagania, muszą być na to przygotowani i muszą zaserwować coś potężnego. Co to może być?
Tym lepiej. Dobrze wiemy, co tu się będzie działo po jakimkolwiek komunikacie. A jak cena niska to można dobrać. Obaj dobrze wiemy, że będziemy tutaj mieli spore zyski, a że niecierpliwi oddają? No cóż, podziękować :)
3.3 to dawniej 0.66 groszy... A pamiętam jeszcze z 1.5 miesiaca temu kurs przed scaleniem chodzil po 1.15??? Komuś faktycznie mocno zależy na tym aby nałapać tanich akcji...
Ja po informacji z walnego dokupowałem po prawie 4 zl wiec moim zdaniem załapałeś sie na bardzo dobra cenę... Pytanie wiec teraz pozostaje kiedy skończą zbierac i będzie wystrzał na północ :)
FF obecnie 1,2mln - od momentu scalenia przeszła już połowa akcji, nie liczyłem dokładnie, a każdy z nas trzyma i dobiera więc kto mądry dziś oddaje po 3...3,3zł? Ci co brali kiedyś od 0,05 do 0,30 już dawno mogli zrealizować zyski po 0,80 lub po 1,x przed scaleniem. Każdy następny kto wszedł brał od 0,40 lub wyżej i jeśli chciał się pozbyć z malym zyskiem miał okazje przed około miesiąc czasu.
Słupy twardo trzymają kurs, podziwiam :)
Zbiera i jednocześnie przewala swoje, możliwe, że poniżej 3zł za dużo byłoby chętnych do dobrania więc kurs nie spada, natomiast powyżej 3,7....4zł arkusz zleceń na S zrobiłby się dziurawy.
Mimo wszystko coś się szykuje :)