• Witam towarzystwo Autor: darusuk [92.40.248.*]
    Dołączyłem ale chyba za zbyt mało do drużyny
  • Re: Witam towarzystwo Autor: darusuk [92.40.248.*]
    Teraz powoli do przodu. Powyżej 100zł idziemy. Wtedy zrobi się przyjemnie
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ~Bodzio [89.64.32.*]
    Witam też dzisiaj dołączyłem kapitalizacja to jakieś jaja każda inna gamingowa ma 3 ~4 razy tyle 100 zł już dawno powinno być pozdrawiam
    Ja w środę ale nie mogłem jeszcze ujawniać.
    Zapraszam do grupy posiadaczy:
    https://www.facebook.com/groups/906753923090650/
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ~Bull [5.184.19.*]
    Tylko się chłopaki nie wystraszcie ja siedzę tu od 16 zł i kursem lubi bujać. Już raz wychodziłem za 22.5 a potem wracałem za 20. Więc wcale bym się nie zdziwił jakby spadło teraz od 2-3 zł, żeby was wystraszyć. A cel tu jest wysoko bo zasięg na lipiec spory po dobrym raporcie z 1q będzie winda i nikt nie wie gdzie ostatnie piętro.
    Mnie nikt nie wyleszczy
    Wyceny spółek to moja specjalizacja.
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    witam .. :)
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ~Bull [185.246.208.*]
    Ghost-man weź mi powiedz człowieku co masz jeszcze w portfelu po za TBull a co da podobny zwrot. Bo widziałem twoje wpisy gdzieś jeszcze chyba na Softblue albo Mebionie popraw mnie jeśli coś pomyliłem. Ale tutaj jak na razie trafiasz świetnie powiedz mi co jeszcze wyłączyłeś bo jak uwolnię kasę z Ultimate to będę chciał coś fajnego na kilka miesięcy. Co tam jeszcze masz?
    For i Punk możesz brać. Punk ryzykowne ale zysk może być kilkaset %
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ~Bull [84.17.55.*]
    Foreven dla mnie za wysoko i technicznie ryzykowne. A Punk mi już chodził po głowie ale VR chyba nie przyniesie dochodu w tym roku a na za 3 lata to mam dużo lepsze spółki.
  • Re: Witam towarzystwo Autor: darusuk [83.137.6.*]
    Zobacz aktualizacje premier na Punk.
    Foreveren do konca roku albo do 2miesi może byc spokojnie 20zl
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ~Carlos [88.156.130.*]
    For idzie stopniowo w górę, myślę że 20zł przebije spokojnie
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-06-12 o godz. 21:19 ~Bull napisał(a):
    > Ghost-man weź mi powiedz człowieku co masz jeszcze w portfelu po za TBull a co da podobny zwrot. Bo widziałem twoje wpisy gdzieś jeszcze chyba na Softblue albo Mebionie popraw mnie jeśli coś pomyliłem. Ale tutaj jak na razie trafiasz świetnie powiedz mi co jeszcze wyłączyłeś bo jak uwolnię kasę z Ultimate to będę chciał coś fajnego na kilka miesięcy. Co tam jeszcze masz?

w tej chwili 100% w gotówce i nic na dłużej niż DT do końca przyszłego tygodnia na pewno nie będę miał ..musi sie seria kontraktów wymienić tak więc tydzień urlopiku .. :) w miedzy czasie cos tam będę polował i pewnie napisze co warte jest obserwacji ..
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ~Borewicz07 [37.47.31.*]
    Darski, a jak tam Twoja inwestycja w Rubicon oraz KCI?

• Re: Witam towarzystwo Autor: darusuk [83.137.6.*]
    Rubicon wywaliło na SL. KCI czekam spokojnie bo tam moze być również kilkaset %.
    Ja mam łącznie obecnie z 25spółek.
  • Do darusuk Autor: ~GrubaKapucha [46.169.193.*]
    Dnia 2020-06-13 o godz. 01:12 darusuk napisał(a):
    > Rubicon wywaliło na SL. KCI czekam spokojnie bo tam moze być również kilkaset %.
    > > Ja mam łącznie obecnie z 25spółek.

Słuchaj chłopie robimy koleją pompę na BPX czy sobie jeszcze odpuszczamy?W sumie tam papier podobnie jak tu ma potencjał z 300%. Jakieś odleszczenie jeszcze dociśnięcie mięczaków w okolicy 4 zylka i co pociśniemy na nowe szczyty? Wchodzisz w to dalej?
  • Re: Do darusuk Autor: darusuk [90.246.252.*]
    ??? To do mnie?
  • Re: Do darusuk Autor: darusuk [84.64.150.*]
    Jakie pompy? Samo urośnie jak każdy dobry papier.
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ~Bull [84.17.55.*]
    Ok dzięki za info. Ja przesiedzę na akcjach zobaczę jak na tym wyjdę. Zresztą w większości mam gaming I Bogdankę. Daj znać co o niej sądzisz bo dla mnie technicznie jest bardzo dobrze i do tego dobre wiadomości na lipiec plus jedna z niewielu pracujących kopalni. No i dalej siedzę na Softblue z wykręconym kółkiem od 0.9 do 1.6 i ponowne wejście na poziomie 1.2
  • Re: Witam towarzystwo Autor: ~Pak-man [89.161.51.*]
    Nikogo nie obchodzą w co inwestujesz. To jest forum Tbulla.
  • Witam towarzystwo a można lepiej:) Autor: ~Górnik [77.255.176.*]
    Cześć,

Dla wszytkich poddenerowowanych zapraszam na grupe o Inwestowaniu w Polski Game Dev
    link 

[x]
TBULL 5,98% 3,90 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.