• Kursik 2,22 a obroty 44 k Autor: ~Baja [188.146.97.*]
    Trzeba by kursik 4,44 obroty 880 k
  • Re: Kursik 2,22 a obroty 44 k Autor: ~Win [188.146.96.*]
    Teraz tylko ARTGame w tym roku dwie duże premiery. Pierwsza już 10 lipca.
  • Re: Kursik 2,22 a obroty 44 k Autor: ~Baja [188.146.103.*]
    No wiesz co!! nie mozna mieć tylko gamingu,
    CDP przełozy przemierę i cały gaming poleci....

A ty będzie zawsze stabilny wzrost ( oczywiście po wystrzałowym osiągnięciu normalnego poziomu kursu ma się rozumieć)
  • Re: Kursik 2,22 a obroty 44 k Autor: ~majonez [84.10.42.*]
    Potwierdzam powyższe.
    Tym bardziej , że po cichutku udało się jeszcze dobrać.

• Re: Kursik 2,22 a obroty 44 k Autor: ~majonez [84.10.42.*]
    " oczywiście po wystrzałowym osiągnięciu normalnego poziomu kursu ma się rozumieć"
    Baja
    Na jakim poziomie widzisz normalny kurs ITL.
    Ja cały czas podtrzymuję, że 1 USD to tylko kwestia czasu.
    A w zasadzie nieuniknione następstwo kolejnych dobrych informacji ze spółki.
    (kontrakciki i takie tam)
    pozdrawiam serdecznie

• Re: Kursik 2,22 a obroty 44 k Autor: ~Baja [188.146.103.*]
    Też mi się wydaje, że nawet teraz, na dzień dzisiejszy kurs koło 4 złotych to się należy jak psu buda.
    Jak tu właziłam to się deklarowałam na 3,8, ale im dłużej się rozglądam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że tak szybko stąd nie wyjdę.

Może zasmucę tym Ćwiercina ;),
    Na bieząco , dużo zależy od wyników jakie spółka zaprezentuje za 2 kwartał. Ten rok powinien być bardzo dobry, choć przecież nie wiemy jakie InteliWise ponosi nakłady związane z nowymi globalnymi umowami.U nich to nawet trudno policzyć przychody bo mało ogłoszeń dają o nowych umowach. Ale z tego co widac to umów przybywa. I będzie przybywać.
    Poza tym Zarząd powinien trochę bardziej dbać o prezentację wyników. Widac że tu tego brak. Powinni zmienić zasady rozliczania kontraktów . Z cała pewnością poprawiło by to biezace wyniki spółki.
    W każdym razie nie zdziwię się jeśli niedługo, a ciągu kilku miesięcy czy roku będzie tu koło 10 czy 13., ale to ja już wiem dlaczego. :)))
    Zobaczymy czy się nie pomylę. Trzeba pamiętać że na NC dobre spółki mają czasem bardzo kiepski kurs. Biorac jednak pod uwagę obecne trendy, to myślę że spółka zostanie w końcu doceniona

• Re: Kursik 2,22 a obroty 44 k Autor: ~majonez [83.7.170.*]
    Dzięki.
    Merytorycznie i rzeczowo.
    Mi też się wydaje, że kursik powinien poszybować w okolice historycznych maksimów.
    Ale najpierw......... poprawa wyników.
    Będzie super.
[x]
INTELIWIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.