⚠️ 10 czerwca to dzień, który zmienił historię. Życie nie będzie ex!
⠀
Pytacie dlaczego ten dzień stał się doniosły i dzielimy nasz świat na przed i po?!
⠀
Wszystko to dlatego, że zmiany przed którymi Was ostrzegaliśmy już przyszły i teraz nasza usługa nie będzie już była:
⠀
- bez długich zapisów
- brak ograniczeń w wysyłaniu pieniędzy do różnych banków Ukrainy
- brak strat w trakcie!
⠀
Dlaczego? Dlaczego? Ale ponieważ #toSpoko
⠀
A czym jest Spoko?
⠀
Spoko to najlepsze słowo, które teraz wyrazi Twój nastrój podczas korzystania z naszej doskonałej usługi, bo teraz będziesz spokojny:
⠀
- bo recital przyjdzie do odbiorcy w ciągu kilku minut
Spoko to najlepsze słowo, które teraz wyrazi Twój nastrój podczas korzystania z naszej doskonałej usługi, bo teraz będziesz spokojny:
⠀
- bo recital przyjdzie do odbiorcy w ciągu kilku minut
A czym jest Spoko? ⠀ Spoko to najlepsze słowo, które teraz wyrazi Twój nastrój podczas korzystania z naszej doskonałej usługi, bo teraz będziesz spokojny: ⠀ - bo recital przyjdzie do odbiorcy w ciągu kilku minut; - ponieważ kurs będzie najbardziej korzystny na rynku, spokój jest teraz poza konkurencją; - bo będzie można wysyłać pieniądze na dowolne karty bankowe Ukrainy - Privatbank, Alpha Bank, Monobank, Oshchadbank i wszystkie inne banki Ukrainy; - ponieważ nasza obsługa wsparcia jest gotowa pomóc w przypadku pytań telefonicznie / czat lub mailowo. Mówimy w naszym ojczystym języku!
Najciekawsze jest to zdanie:
bo będzie można wysyłać pieniądze na dowolne karty bankowe Ukrainy - Privatbank, Alpha Bank, Monobank, Oshchadbank i wszystkie inne banki Ukrainy
Istona informacja z tymi bankami bo z tego co pamietam współpracowali tylko z Privatbankiem a teraz już nie ma żadnych ograniczeń super! Bardzo ambitni Prezesi w tym PayUkraine SPOKO! Brawo!
Odpowiem nieco rolniczym językiem,jest czas zasiewów i jest czas zbioru plonów.Kto widzi potencjał ten trzyma i dokupuje,kto nie widzi sprzedaje.Pozdrawiam cierpliwych i zdrowia życzę.
Wystarczy zobaczyć na EBI i ESPI ilość komunikatów opublikowanych od jesieni 2019 r. przez Spółkę! Wcześniej, czy później zostaną dostrzeżeni! Trzeba cierpliwości!
Może w końcu merytorycznie się wypowiesz A nie sorry zapomniałem że ty nie wiesz co to znaczy merytorycznie. Na każdej spółce znajdzie się troll który straszy spadkami A to znaczy tylko jedno chce kupić jak najtaniej bo jest biedakiem i nie stać go na papier i skacze po forum lamentuje pisze o spadkach jakby ludzie nie mieli własnego rozumu taki kkk się znalazł
Blik błyskawiczny transfer jest już dostępny w naszej aktualizacji serwisu Spoko!
Spieszymy z pysznymi wieściami, od dziś funkcja płatności Blik kod dostępny w najnowszej wersji naszego programu oraz na stronie link do przelewu na karty Privatbank.
Na przyszły rok i w długim terminie owszem ale wtedy z targetem 5-10zl. Niech kasa wpłynie i ruszymy z kopyta. Softblue też oddawali po 40gr mimo świetnych inf. Kwestia czasu a fintech to gruba sprawa i globalny zasięg. W samym PayU dojdą hindusi i inne kraje to skok klientów będzie logarytmiczny a to tylko część FIV. Nie ma się co powtarzać ale absolutnie mój typ na 2020
W całej rozciągłości się zgadzam,ale ciecie i tak będą bić piane,jedni dlatego żeby kupić niżej,drudzy bo nie zarobili.Tradycyjnie pozdrawiam cierpliwych.
Dnia 2020-06-24 o godz. 07:55 ~Tera napisał(a): > Na przyszły rok i w długim terminie owszem ale wtedy z targetem 5-10zl. Niech kasa wpłynie i ruszymy z kopyta. Softblue też oddawali po 40gr mimo świetnych inf. Kwestia czasu a fintech to gruba sprawa i globalny zasięg. W samym PayU dojdą hindusi i inne kraje to skok klientów będzie logarytmiczny a to tylko część FIV. Nie ma się co powtarzać ale absolutnie mój typ na 2020
w dalszym ciągu nie mam merytorycznej odpowiedzi jak to jest z tą podażą i braku papiera poniżej 1 zł, bo podobno Szwedzi MUSIELI brać drożej poza rynkiem bo nie ma taniej na rynku, kto tu kogo w wała robi?
A czy ktoś Was chłopcy zmusza? Ja mam tego trochę, uważam się za normalnego i za 3-5 lat będę to sprzedawał po 20-25 zeta/akcje, a takie bidoki Waszego pokroju dalej będą płakać: teraz, że nikt tego nie chce, za parę lat balon, wydmuszka itp. Poczytać raporty, ruszyć głową i zainwestować...
Panowie spółka mało płynna, duży nie przyjdzie Mali z papierem liczą na szybki cud.A tu trzeba czasu,jak przyjdą zyski to i popyt się pojawi i cena będzie inna.Pozdrawiam cierpliwych.
Jezeli inwestorzy wylozyli 9baniek z zamiana na akcje a fund fo 4mln euro z potencjalna zamiana na akcje to kto jest duzy jak nie oni (oczywiscie np z mojej perspektywy
i spolki na NC) ?