• SPOKO Facebook Autor: ~Fatality [51.174.93.*]
    ⚠️ 10 czerwca to dzień, który zmienił historię. Życie nie będzie ex!

Pytacie dlaczego ten dzień stał się doniosły i dzielimy nasz świat na przed i po?!

Wszystko to dlatego, że zmiany przed którymi Was ostrzegaliśmy już przyszły i teraz nasza usługa nie będzie już była:

- bez długich zapisów
    - brak ograniczeń w wysyłaniu pieniędzy do różnych banków Ukrainy
    - brak strat w trakcie!

Dlaczego? Dlaczego? Ale ponieważ #toSpoko

A czym jest Spoko?

Spoko to najlepsze słowo, które teraz wyrazi Twój nastrój podczas korzystania z naszej doskonałej usługi, bo teraz będziesz spokojny:

- bo recital przyjdzie do odbiorcy w ciągu kilku minut
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Fatality [51.174.93.*]
    Spoko to najlepsze słowo, które teraz wyrazi Twój nastrój podczas korzystania z naszej doskonałej usługi, bo teraz będziesz spokojny:

- bo recital przyjdzie do odbiorcy w ciągu kilku minut
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Fatality [51.174.93.*]
    Jeżeli chcecie być na bieżąco z nowościami polecam obserwowanie Spoko Facebook
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Kaiju [192.71.213.*]
    Chyba Ci się kolego wszystko nie skopiowało...

A czym jest Spoko?

- bo recital przyjdzie do odbiorcy w ciągu kilku minut;
    - ponieważ kurs będzie najbardziej korzystny na rynku, spokój jest teraz poza konkurencją;
    - bo będzie można wysyłać pieniądze na dowolne karty bankowe Ukrainy - Privatbank, Alpha Bank, Monobank, Oshchadbank i wszystkie inne banki Ukrainy;
    - ponieważ nasza obsługa wsparcia jest gotowa pomóc w przypadku pytań telefonicznie / czat lub mailowo. Mówimy w naszym ojczystym języku!

Najciekawsze jest to zdanie:

bo będzie można wysyłać pieniądze na dowolne karty bankowe Ukrainy - Privatbank, Alpha Bank, Monobank, Oshchadbank i wszystkie inne banki Ukrainy

Istona informacja z tymi bankami bo z tego co pamietam współpracowali tylko z Privatbankiem a teraz już nie ma żadnych ograniczeń super! Bardzo ambitni Prezesi w tym PayUkraine SPOKO! Brawo!

• Re: SPOKO Facebook Autor: ~Xyz [83.7.51.*]
    Widać, że się nieustannie rozwijają!
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Robek [5.173.193.*]
    Odpowiem nieco rolniczym językiem,jest czas zasiewów i jest czas zbioru plonów.Kto widzi potencjał ten trzyma i dokupuje,kto nie widzi sprzedaje.Pozdrawiam cierpliwych i zdrowia życzę.
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Xyz [83.7.51.*]
    Wystarczy zobaczyć na EBI i ESPI ilość komunikatów opublikowanych od jesieni 2019 r. przez Spółkę! Wcześniej, czy później zostaną dostrzeżeni! Trzeba cierpliwości!
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Visbi [31.0.84.*]
    Patrząc na analizę techniczną powinno być dobre dwa tygodnie wzrostów. A czy będzie zobaczymy?
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Boleń [5.173.196.*]
    Coś wasza analiza nie działa bo u mnie widać 0,50 a przy pomyślnych wiatrach 0,40.
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Xyz [83.7.102.*]
    Już się nie mogę doczekać tych 50 gr, o 40 gr nie wspomnę!!! Zebrałeś już te 500 tys. akcji, o których kiedyś pisałeś?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [88.156.140.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~112 [188.146.99.*]
    Najpierw naucz się wklejać linki i zdjęcia A potem się bierz za wykresy
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~112 [188.146.99.*]
    Najpierw naucz się wklejać linki i zdjęcia A potem bierz się za wykresy!!!!
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Bolen [5.173.196.*]
    Specjaliści od siedmiu boleści a jak pisałem oddawać papier bo będę dusił to nie słuchaliście.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.11.131.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~112 [31.11.131.*]
    Może w końcu merytorycznie się wypowiesz A nie sorry zapomniałem że ty nie wiesz co to znaczy merytorycznie. Na każdej spółce znajdzie się troll który straszy spadkami A to znaczy tylko jedno chce kupić jak najtaniej bo jest biedakiem i nie stać go na papier i skacze po forum lamentuje pisze o spadkach jakby ludzie nie mieli własnego rozumu taki kkk się znalazł
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Koko [31.0.83.*]
    Pewnie że spadki też czekam na jakieś 50 gr.
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Robek [5.173.193.*]
    Ha ha,wszyscy czekacie na 0,5,a jak było po 0,28 to w spodnie robiliście inwestorzy .
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Bolen [5.173.171.*]
    W spodnie to ty teraz robisz a spadków końca nie widać. Jutro trzeba będzie lepiej popracować nad tematem.
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Robek [5.173.161.*]
    Kolego Bolek ,mam taki zapas że to ty będziesz robił pod siebie a ja ewent. usredniał.
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Omka [89.64.53.*]
     Blik błyskawiczny transfer jest już dostępny w naszej aktualizacji serwisu Spoko!

Spieszymy z pysznymi wieściami, od dziś funkcja płatności Blik kod dostępny w najnowszej wersji naszego programu oraz na stronie link do przelewu na karty Privatbank.

• Re: SPOKO Facebook Autor: ~Tera [37.248.163.*]
    Na przyszły rok i w długim terminie owszem ale wtedy z targetem 5-10zl. Niech kasa wpłynie i ruszymy z kopyta. Softblue też oddawali po 40gr mimo świetnych inf. Kwestia czasu a fintech to gruba sprawa i globalny zasięg. W samym PayU dojdą hindusi i inne kraje to skok klientów będzie logarytmiczny a to tylko część FIV. Nie ma się co powtarzać ale absolutnie mój typ na 2020
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Robek [5.173.161.*]
    W całej rozciągłości się zgadzam,ale ciecie i tak będą bić piane,jedni dlatego żeby kupić niżej,drudzy bo nie zarobili.Tradycyjnie pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Xyz [188.147.33.*]
    Dokładnie! Jak już pisałem trzeba być cierpliwym!
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Omka [199.247.35.*]
    Byłbym wdzięczny za nie kopiowanie moich wpisów.
    Dnia 2020-06-24 o godz. 07:55 ~Tera napisał(a):
    > Na przyszły rok i w długim terminie owszem ale wtedy z targetem 5-10zl. Niech kasa wpłynie i ruszymy z kopyta. Softblue też oddawali po 40gr mimo świetnych inf. Kwestia czasu a fintech to gruba sprawa i globalny zasięg. W samym PayU dojdą hindusi i inne kraje to skok klientów będzie logarytmiczny a to tylko część FIV. Nie ma się co powtarzać ale absolutnie mój typ na 2020

Byłbym wdzięczny za nie kopiowanie moich wpisów.
    link . - Jeszcze jakoś 2 dni temu mieli 7,5tys polubien... dzis juz 8,1.
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~el_CATO [83.5.150.*]
    w dalszym ciągu nie mam merytorycznej odpowiedzi jak to jest z tą podażą i braku papiera poniżej 1 zł, bo podobno Szwedzi MUSIELI brać drożej poza rynkiem bo nie ma taniej na rynku, kto tu kogo w wała robi?
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Tera [37.248.214.*]
    A kto normalny to kupi ?
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~ostatniaklasagimbazy [89.69.195.*]
    A czy ktoś Was chłopcy zmusza? Ja mam tego trochę, uważam się za normalnego i za 3-5 lat będę to sprzedawał po 20-25 zeta/akcje, a takie bidoki Waszego pokroju dalej będą płakać: teraz, że nikt tego nie chce, za parę lat balon, wydmuszka itp. Poczytać raporty, ruszyć głową i zainwestować...
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Aida [89.64.58.*]
    Jestem tego samego zdania i dokupuje co jakiś czas.
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Robek [5.173.212.*]
    Panowie spółka mało płynna, duży nie przyjdzie Mali z papierem liczą na szybki cud.A tu trzeba czasu,jak przyjdą zyski to i popyt się pojawi i cena będzie inna.Pozdrawiam cierpliwych.
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Omka [89.64.52.*]
    Jezeli inwestorzy wylozyli 9baniek z zamiana na akcje a fund fo 4mln euro z potencjalna zamiana na akcje to kto jest duzy jak nie oni (oczywiscie np z mojej perspektywy
    i spolki na NC) ?
  • Re: SPOKO Facebook Autor: ~Robek [5.173.212.*]
    Nie zrozumiałeś mnie chodziło mi o to że z rynku duży nie zbiera.
[x]
LUDUS 1,11% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.