i sprzedałem wszystko ok 7k i jestem na TPE szkoda ze taki numer odwalili jakby wczesniej tego nie mogli przewidziec cos tu jest nie tak Jestem akcjonariuszem Novavisu i CAC zostaje całowicie i to jest dobra wiadomość a Novavis rosnie juz mimo takiego rynku
Nie sądzę, że już na tym Walnym podadzą termin NWZA. Zawierałby to komunikat. Za mały odstęp czasowy. Tak to widzę. Kurs może nie wytrzymać oczekiwania
Nie tylko Ty Kolego. Każdy kto ma akcje myślał, że będzie inaczej. Część sprzedała. Część trzyma jak ja i wielu innych. Ja dokupiłem jeszcze parę tysięcy sztuk. Będę je trzymał osobiście dalej. Trzymam je od paru lat. Nie potrzebuję w tej chwili gotówki. Niech się dzieję co ma się dziać. Mimo wszystko wierzę w pozytywny obrót sprawy mimo nagonki na bankructwo itp....
Hmm, zanim zakoncza prace okaze sie ze portwel juz bendzie nic nie wart. A ktos bendzie mial uzywanie z nas jak sie dalismy podpuszczac i wydoic z kasy. Jak myslicie do ilu spadnie do czwartku ? Na zlociszu sie zatrzyma ?
prace nad wyceną trwaja moze i tak , ale co to za zagrywki ze strony Rubikonu? w ten sposób traci sie wiarygodność Novavis pewniejszy przejzysty raporty miesieczne jw. kwestia czasu jak trafi na główny
dobra robota...ulica ubrana koniec naganiania...jacus biedna niedojda do prokuratora pisze na mnie...pogadajcie z kolega ze troche przegial z idiotyzmem...i nawrocil sie na wiare...buziaczki