Wszystko swietnie. Im więcej serii tym dłuzej gry będą popularne. Ale kiedy ta oficjalna premiera???? Już wiem że za 3,40 nie dokupię to przestanę trolować....
z Xx na wino się umawiałam :) i jakąś datę trzeba by ustalić :))
Ola coś ta męska kompanija wymięka chyba. Może ich wystraszyłam.Skończy się na tym że po premierze do Poznania pojade i pójdziemy sobie na rynek, Imprezka bedzie że hej! Chyba że wolisz do Wawy
Podobno z mojego IP komputera została sprzedana betoniarka na olx , to znaczy ktoś zpałacił za betoniarkę , a betoniarki nie dostał !!!! A ja nigdy nie byłam właścicielką betoniarki :( Nie wiem jak to możliwe.....
To może wi-fi, albo ...sąsiad :)
Żartuję. Wezwanie to tylko pogaduchy. Od razu cię nie wsadzać musi być sprawa s przed sprawą dowody.
Mówię ci można się łatwo podpiąć.
Kiedyś nawet instrukcje jakaś miałam.
No i jest Pegasus. A to już gruba sprawa... Polityka się zajmujesz? Na demonstracje chodzisz,?
Jak się stawia samochód na parkingu to sie powinno wliczyć w koszty utrzymania rysy i gumy. Jak go nie stać niech rowerem jeżdzi. No nie wiem. Zobacz jutro w dzień na słoneczku, może inne rysy ma ten samochód? Na parkingu 3 lata stoi to już kolor wybladł i niech nie marudzi Są takie małe pojemniki do rys właśnie z lakierami . Ze stówe to kosztuje a może i 5 dych Niech se zalakieruje, albo ty kogoś poproś. Jak teraz zalakieruje błotnik cały to będzie widać że łatany. Nie dość że odcień inny to się błyszczeć bedzie jak... Naciągnąc cie chce jak nic. Zresztą ja się nie znam jak zwykle. Nie gadaj z nim dzisiaj. Poradz się jakiegoś szpeca. Faceci to mają różne patenty na takie coś. Tylko nie pytaj drugiego sąsiada!