• potencjał firmy w perspektywie 12-24 m. - pytanie do akcjonariuszy Autor: righdruadh [193.239.145.*]
    Jaki widzicie potencjał firmy w perspektywie 1roku / 2 lat?
    Bardzo wstępnie zacząłem się jej przyglądać, wydaje się solidna, ale nie urzekła mnie jakoś wybitnie na tę chwilę.
    Ostatnie znacznie wzrosły volumeny, trochę kontraktów się pojawiło (ktoś z Was je sumuje?), więc coś się dzieje.

Czego oczekujecie po spółce w perspektywie tego/tych 1-2 roku/lat, jakiej dynamiki przychodów i zysku oczekujecie?

Kilka osób wymieniało tę firmę jako ciekawą inwestycję. Czy firma ma coś co wyróżnia ją spośród innych?
    Będę wdzięczny za merytoryczne odpowiedzi, a nie inwektywy lub "argumentację" w stylu "jak Ci się nie podoba to leć na CCC/Innogene/Biomed/Tauron/cokolwiek innego". Dodatkowy kapitał na spółce jest też w Waszym interesie bo pomaga kursowi wzrosnąć. Więc gdybyście chcieli mnie przekonać, jakich argumentów byście użyli?

Szukam kolejnych wartościowych spółek do portfela.
  • Re: potencjał firmy w perspektywie 12-24 m. - pytanie do akcjonariuszy Autor: ~4219922 [188.146.58.*]
    Ktoś musi po koronawirusie sprzątać i odkazac te hale, kopalnie, biura, przystanki, kościoły itp
  • Re: potencjał firmy w perspektywie 12-24 m. - pytanie do akcjonariuszy Autor: ~Alvaro [83.23.117.*]
    a zwłaszcza że zaczyna się panika przed drugą falą
  • Re: potencjał firmy w perspektywie 12-24 m. - pytanie do akcjonariuszy Autor: righdruadh [193.239.145.*]
    No ale to jeszcze nie jest określony potencjał. To szansa. Jakie to może mieć przełożenie na zyski spółki? Skoro ma zarabiać na koronawirusie, to dlaczego lepiej mieć tę spółkę niż Mercatora, który też na nim zarabia? Albo Biomaximę, choć ta dopiero w raporcie za q2 pokaże w jaki sposób wzrosła rentowność, ale już widać skokowy wzrost przychodów?
[x]
POLMAN 0,00% 0,43 2025-09-25 13:45:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.