na tle innych spolek gamingowych to tu jest naprawdę jest tanio a to dlatego ze nie ma tu jeszcze społdzielni ale jak sie pojawi to chwila i 8 zyla będzie... panie prezesie prosimy o dibre info dla spoldzielni!
Dokładnie. Spółka na kase, dofinansowanie i jeszcze wciąż zarabiają. Do tego zero zadłużeń, w wycena 40 mln. Nic tylko dokupować, nie wiem kto po tej cenie oddaje
ECC jest przewartościowane o około 20 % nie tylko pod względem wartości księgowej ale przede wszystkim pod względem potencjału do generowania gotówki w przyszłości, który nie daje podstaw do obecnej wyceny.
kolego widze ze nie masz pojecia o o inwestowaniu na gpw. Primo. ecc zarabia i bez drift21 secundo. inwestujesz w przyszlosc spolki a nie to co bylo. Ps wydmuszka Simfabric kapitaluzacja a zysk netto proszę bardzo!
dokładnie Simfabric jest takim samym balonen jak Tauron i PGE. Patrząc na nie ECC powinno 10zł, Forever Enterteiment ok 100zł, Cormay 5zł, a Biomed Lublin 25zł.
Jak swoi biorą po 1,5 to tylko 20% taniej od rynku. Całkiem normalna sprawa. Jak spadnie z 10% dobieram bez pytania. Liczę,że postraszą i znajdą się chętni do paniki. W dyskusjach padał taki przedział 1.5 do 2. Więc nic nieprzewidzianego. Przy obecnej sytuacji na rynku bardzo dobry komunikat. Chcesz sprzedaj kupię
Po co naganiasz na jakies wat to ma sie ni jak do ecc games gdzie sa bardzo duze perspektywy i wiele przed nami. Tutaj sie szykuje duza zmaiana trendu a ty nam zawracasz glowe smieciowymi spolkami.
Gdzie? Tam to mnie nigdy nie było.
Na przestrzeni 3 lat miałem rację co do ECC. Latało po 3-4 zł to pisałem że balon. Pluli wtedy i plują teraz. Takie boroki jak Ty mnie śmieszą. Zamiast uczyć się od mistrza to wypisujesz bezwartościowe teksty