nieznajacym sprawy - krotkie wyjaśnienie. 1. Po słabych wynikach glc nie mogłem znieść jak ler i spółka naganiają na wzrosty i tak już dość wielkiego balona, wiec ostrzegłem akcjonariuszy czym to się może skończyć. Dalej tam nagania pisząc o odpadach, a ludzie pozostali w cyniczni sposób grubo ubrani w papier.
2. Zaproponowałem lerowi wejście w aps poniżej 2zl. Wyśmiał mnie. czy tak się ubiera małych? Pisząc im o odpalę przed odpadłem? Kompromitacja.
3. Ładnie cię meczy brak niewykorzystanej szansy, ze o 5 nad ranem zakładasz tematy na forum. Ler: Jeszcze masz szanse kupić w piątek po taniości i zarobić.
4. To antywskaznik, jak pisze, ze będzie odpal to nie będzie, jak pisze, ze będzie wodospad, to rośnie.
Nie słuchajcie" qwerty"- on już zrobił podbitkę i opuścił spółkę- on specjalnie robi takie podbitki -aby wcisnąć akcje mniejszym na szczycie.Zaproponował mi abym dołączył -do tej "brudnej roboty "- na APS -ale go wyśmiałem-dlatego że jestem uczciwym człowiekiem -i nie zarabiam na krzywdzie innych.Podobnie wpuścił w tarniny ludzi na HERKULESIE- zostawił ich na szczycie podbitki. Zapytajcie go czy jego imię i nazwisko -ma inicjały PK ?Tak samo było na Sanwilu .