• 3 spółki Autor: ~aqq [5.173.249.*]
    mam w portfelu 3 spółki z różnych branż- Investeko, Polarisit, Innogene. Przed wszystkimi duże możliwości, pierwsze dwie powoli się budzą, choć INVESTEKO miało już epizod ponad 4zł, a mimo dobrych informacji kurs stoi w miejscu, dziwi mnie to. Polarisit po scaleniu jeszcze się konsoliduje, ale wystrzeli lada dzień, a szczególnie w momencie przejęcia podmiotu o którym mowa w raporcie. Innogene.. coś mnie w niej trzyma.
  • Re: 3 spółki Autor: ~POMPEUSZ [5.184.114.*]
    Ive musi cos pokazac, qtedycruszy. Umowy, dofinansowania, ukonczony zaklad, itd. To moj czarny kon. Zbierany przy 2,50... Gdzie zorientowalem sie, ze nie jestem sam. Choc momentami robilem po 20% obrotu na sesje...
    Jak ladnie sie to zeonie, to bedzie latal wysoko.
    Drugi czarny kon, to Sonka.
    Troche trakcji i etherneum.
  • Re: 3 spółki Autor: ~Aqq [5.173.249.*]
    Po wczorajszych informacjach polarisit skoczy w kosmos, jeszcze niewielu dojrzało spółkę, można wchodzić
  • Re: 3 spółki Autor: ~Aqq [5.173.250.*]
    Tak jak mówiłem, kolejny dzień wzrostów za nami, ale do szczytu jeszcze długa droga. Powoli tracę nadzieję na awans IVE, rynek nie jest tym zainteresowany :( pozdrawiam was
  • Re: 3 spółki Autor: ~Wyczekiwanie [31.60.229.*]
    Sadze, ze przyjdzie na nia czas..., ale musza pojawic sie konkrety. Plynnosc nie jeat wybitnie duza, wiec ewentualny wzrost kursu, to ryzyko gonienia.
  • Re: 3 spółki Autor: ~Karamba [5.173.251.*]
    Tu to inwestycja , nie spekuła , troche czasu trzeba dać a sie odwdzięczy
  • Re: 3 spółki Autor: ~JK [91.212.223.*]
    Dokładnie trzeba trzymać i cierpliwie czekać , choć to nie łatwe jak inne rosną a tu nic ja zapakowałem spory pakiet i nie dotykam choć nieraz mnie korciło sprzedać część i skoczyć na szybki zarobek , ale nie czekam cierpliwie..
  • Re: 3 spółki Autor: ~FanJackaK [31.60.251.*]
    Po walnym powinno sie sporo wyjasnic. Green Valley obejmie akcje i moze nasgapi ruch w interesie.
  • Re: 3 spółki Autor: ~aqq [31.0.80.*]
    Piękna sesja, na taki dzień czekałem kilka miesięcy, warto było, ale to nie koniec wzrostów:)
    ładnie wyczyszczony arkusz ze sprzedaży, idealnie :)

tak spektakularnych wzrostów jak podczas dzisiejszej sesji już nie będzie, teraz wolniej aczkolwiek wciąż do góry.
    A teraz polecam obserwować Polaris, za nieco ponad tydzień WZA i liczę na mega wystrzał.
    Ale nie namawiam :)
  • Re: 3 spółki Autor: ~marek [89.72.181.*]
    w dwie sesje zebrali 300k z 1mln tu moze byc jak na harper petarda !
[x]
INVESTEKO 0,00% 2,10 2026-05-05 14:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.