mam w portfelu 3 spółki z różnych branż- Investeko, Polarisit, Innogene. Przed wszystkimi duże możliwości, pierwsze dwie powoli się budzą, choć INVESTEKO miało już epizod ponad 4zł, a mimo dobrych informacji kurs stoi w miejscu, dziwi mnie to. Polarisit po scaleniu jeszcze się konsoliduje, ale wystrzeli lada dzień, a szczególnie w momencie przejęcia podmiotu o którym mowa w raporcie. Innogene.. coś mnie w niej trzyma.
Ive musi cos pokazac, qtedycruszy. Umowy, dofinansowania, ukonczony zaklad, itd. To moj czarny kon. Zbierany przy 2,50... Gdzie zorientowalem sie, ze nie jestem sam. Choc momentami robilem po 20% obrotu na sesje...
Jak ladnie sie to zeonie, to bedzie latal wysoko.
Drugi czarny kon, to Sonka.
Troche trakcji i etherneum.
Tak jak mówiłem, kolejny dzień wzrostów za nami, ale do szczytu jeszcze długa droga. Powoli tracę nadzieję na awans IVE, rynek nie jest tym zainteresowany :( pozdrawiam was
Dokładnie trzeba trzymać i cierpliwie czekać , choć to nie łatwe jak inne rosną a tu nic ja zapakowałem spory pakiet i nie dotykam choć nieraz mnie korciło sprzedać część i skoczyć na szybki zarobek , ale nie czekam cierpliwie..
Piękna sesja, na taki dzień czekałem kilka miesięcy, warto było, ale to nie koniec wzrostów:) ładnie wyczyszczony arkusz ze sprzedaży, idealnie :)
tak spektakularnych wzrostów jak podczas dzisiejszej sesji już nie będzie, teraz wolniej aczkolwiek wciąż do góry. A teraz polecam obserwować Polaris, za nieco ponad tydzień WZA i liczę na mega wystrzał. Ale nie namawiam :)