Patrowicz czy January Ciszewski, who cares? Osobiście taką rakietę przeżyłem na Farm51 dwa lata temu gdy kurs wywaliło z kilkunastu złotych na pięćdziesiątkilka, ale tam przynajmniej było wiadomo o co chodzi, a tu jest jeszcze więcej niewiadomych, ale co za tym idzie, jest jeszcze większy potencjał do wzrostu.
Na f51 to było kolego z 8 na 50 :) ja miałem kupione po 8 ale oddałem po 23 bo nie wytrzymałem ciśnienia :(
Masz racje kto tu nie wejdzie to będzie baaaardzo grubo
Wiem jak było, to nadal mój deal życia, a opisuję jedynie moje doświadczenia, miałem średnią 11 zł z groszami, a udało się opchnąć po 50 z hakiem, czyli niemal idealnie. Nie oczekuję tu powtórki, ale nie miałbym nic przeciwko gdyby to był mój vicerekord
Wiem, gdyby się udało 1000% ustrzelić, to chyba 5 następnych pokoleń by to za mnie musiało odpokutować:P Gdzieś już się chyba tutaj nieopatrznie na forum pochwaliłem dyskutując z trollami, że mam średnią w okolicach 0,37 zł, ale nigdzie mi się nie spieszy... czekam na jakiekolwiek info, bo na razie nawet czatu z Prezesem nie ma gdy jest potrzebny, a wcześniej pogadanki co tydzień były...
Misiaczki chyba opuszczały lekcje z matmy... Obrót przez ostatnie 3 dni to blisko 2,5 mln akcji, podczas gdy wszystkich jest 4,5 mln, a blisko 1,3 mln jest w rękach Prezesa i Dawida Borowiaka. Nie chwaląc się, a jestem dość inteligentny i Mensa może to potwierdzić, to nadal nie kumam o co idzie tutaj gra. Najwyżej wrócę do przedszkola się dokształcić, jeśli coś przeoczyłem...
a na kiego ci tego smiecia tutaj widac ze jestes krotko na rynku i nie wiesz jak się kończyły wszystkie spółki jak przylazla ta menda , dla mnie parowa jest skończony i nigdy nie wejdę w papier gdzie jest ta ....
Hahaha Ty jesteś bardziej walnięty niż benio. Benio to tylko Mutorowe spolki może zlikwidować. Jego nieudolność i naciąganie innych uzyskało maximum mocy. Dlugi i sprawy sądowe i komornicy to jest los teraz