• witam Autor: ~klasztor [62.182.146.*]
    tak jak wam pisałem podbitke mieliśćie teraz otwierać spadachrony bo będzie lądowanie może też przyczynie się jak wystawie to na -groszu się na zatrzyma ale po cztery oddam chętnie na umowę jak by kto chciał napijcie się pieniądze to nie wszystko pozdrawiam klasztor
  • Re: witam Autor: ~Pioter [89.74.50.*]
    Wporzadku ustawimy kosze
  • Re: witam Autor: ~Mat [5.173.96.*]
    Sam sie napij. Blefujesz jak zawsze, caly klasztor, śmieszek
  • Re: witam Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Rób swoja a nie pisz za dużo Klasztor, ja czekam na te 7
  • Re: witam Autor: ~klasztor [62.182.146.*]
    pisze coraz mniei ae jak wystawie to nikt nie tyknie -jutro0 mioże wystwaeo coś sprzedania albodam puszzer4 lewo tu jest koniec noe liczciev dni wybaczcie pozdrawiam sam manm papieru miliomy jakby nie damian to bym pond 15 procent miał
  • Re: witam Autor: ~rob31 [94.254.226.*]
    Trele morele przez tyle lat nie ożeniłeś nikomu papieru? Sorry miałeś w tym czasie okazję przynajmniej 2 razy po 0,3xx ożenić chyba że dwa razy po 0,2-0,25 nie kompromituj się co może będziesz oddawać po 4? To złote czy 0,4 grosze? Tak jak Sawicki powiedział do rolników - frajer jestes
  • Re: witam Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Co się z Tobą stało Klasztor? Gdy tutaj przyszedłem to byłeś jak młody bóg, robiłeś tutaj swoje show a teraz jakieś desperackie wpisy dajesz, co z Tobą?
  • Do KLASZTORA Autor: ~nestor [84.17.55.*]
    — Ach, ratujcie! ratujcie! wołał pasterz młody,
    Najpiękniejszą owieczkę wilk mi porwał z trzody.
    O, ratujcie, ratujcie! — Przybiegli pasterze,
    A on w śmiech: — Jam żartował, on jeszcze nie bierze,
    Chciałem tylko doświadczyć, czy dobrze czuwacie,
    Może mi się kiedy zdacie.
    Ha, ha, ha, jakżem was też wyprowadził w pole.
    Raz, drugi się udały podobne swawole,
    Ale jednego ranka,
    Wilk doprawdy pięknego porwał mu baranka.
    Pasterz w krzyk i pomocy zewsząd z płaczem wzywa,
    Nikt nie przybywa.
    I prosi i błaga,
    Nic nie pomaga.

Wilk uniósł zdobycz, pasterz poniósł stratę.
    Taką się to za kłamstwo odbiera zapłatę!

• Re: witam Autor: ~qwerty [5.133.11.*]
    Dnia 2020-06-10 o godz. 00:33 ~klasztor napisał(a):
    > pisze coraz mniei ae jak wystawie to nikt nie tyknie -jutro0 mioże wystwaeo coś sprzedania albodam puszzer4 lewo tu jest koniec noe liczciev dni wybaczcie pozdrawiam sam manm papieru miliomy jakby nie damian to bym pond 15 procent miał

Czekamy klasztor, znowu lejesz się żurem?
    Zmień nick na klownsztor
  • Re: witam Autor: ~pioter [89.74.50.*]
    Wesz co klasztor powiem ci jedno jakoś się nie boje!.Mam włączone swoje myślenie i kieruje się na giełdzie jedna z zasad taka ze:nie boję się jak jest źle tylko jak jest dobrze!.Wy ewidentnie wprowadzacie pesymistyczne nastroje do dobrze wróży. Każdy racjonalny inwestor który kieruje się swoim myśleniem wie co się dzieje! .A większość na giełdzie co udowadnia kieruje się tylko liczbami którymi czarują w raportach bzduraaaa!.Jak chcesz tak pogrywać to mogę wyciągnąć parę istnych faktów o tej spółce na światło dzienne ? a pewnie tego niechcenie.Wiec zachowaj swój zdrowy rozsadek i zachowuj się jak na twoja pozycje przystało. Nie chcesz zęby się teraz zleciało mnóstwo inwestorów i będzie po rybach !!!
  • Re: witam Autor: ~JJ [185.46.246.*]
    Kurcze niech bedzie i po 0,01, wtedy ide po kredyt i tankuje pod korek
  • Re: witam Autor: ~abc [5.133.11.*]
    Kalsztor przyjacielu jeżeli jesteś tak pewny spadków i myślisz że możesz tym komuś zrobić na złość to poroponuję dobrać po 30 gr i rozdać to po 4 gr tak jak piszesz
  • Re: witam Autor: ~Mat [5.173.96.*]
    Niech się wywiązuje z zakładów bo szuka kumpli a honoru nie ma.
    Z takimi nikt się nie będzie układał, nie można takim ufać.
[x]
PLANETB2B 0,00% 0,06 2025-09-19 14:51:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.