Dnia 2020-06-09 o godz. 17:15 pas22 napisał(a): > Dnia 2020-06-09 o godz. 17:00 ~Hmm napisał(a): > > Hah i co mówiłem witamy niedlugo na 70 groni wieczne emisję tylko to ratuje tego bankrutam > > A propos czego ta prognoza. To, że spółka zależna pozyska kapitał na własną działalność odciąży CIG to chyba dobra wiadomość? :-)
Pas odpowiedz na pytanie skad cig wezmie w tym roku co najmniej 40 mln zlotych gotowki ? 19 mln kredyt i minimum 21 na kolejny nierentowny Sniper..O LOTF nawet nie wspomne bo tam trzeba kolejne 30-40 mln.... W kasie maja okolo 15 mln. SGWC sprzedaje sie tragicznie wiec napisz mi skad pozyskaja kase...
Dnia 2020-06-09 o godz. 17:23 ~Arek napisał(a): > Dnia 2020-06-09 o godz. 17:15 pas22 napisał(a): > > Dnia 2020-06-09 o godz. 17:00 ~Hmm napisał(a): > > > Hah i co mówiłem witamy niedlugo na 70 groni wieczne emisję tylko to ratuje tego bankrutam > > > > A propos czego ta prognoza. To, że spółka zależna pozyska kapitał na własną działalność odciąży CIG to chyba dobra wiadomość? :-) > > Pas odpowiedz na pytanie skad cig wezmie w tym roku co najmniej 40 mln zlotych gotowki ? > 19 mln kredyt i minimum 21 na kolejny nierentowny Sniper..O LOTF nawet nie wspomne bo tam trzeba kolejne 30-40 mln.... > W kasie maja okolo 15 mln. SGWC sprzedaje sie tragicznie wiec napisz mi skad pozyskaja kase...
Przemycasz rzeczy niezgodne z prawdą ; nierentowny Sniper.- nie ma podstaw do tej tezy. Dogadają się z bankiem i już masz mniejszy problem o 19 mln. :-) !5 mln jak sam twierdzisz w kasie jest. SGWC się sprzedaje . Kasa z działalności wydawniczej i zepną to do kupy. :-)
Dnia 2020-06-09 o godz. 17:34 pas22 napisał(a): > Dnia 2020-06-09 o godz. 17:23 ~Arek napisał(a): > > Dnia 2020-06-09 o godz. 17:15 pas22 napisał(a): > > > Dnia 2020-06-09 o godz. 17:00 ~Hmm napisał(a): > > > > Hah i co mówiłem witamy niedlugo na 70 groni wieczne emisję tylko to ratuje tego bankrutam > > > > > > A propos czego ta prognoza. To, że spółka zależna pozyska kapitał na własną działalność odciąży CIG to chyba dobra wiadomość? :-) > > > > Pas odpowiedz na pytanie skad cig wezmie w tym roku co najmniej 40 mln zlotych gotowki ? > > 19 mln kredyt i minimum 21 na kolejny nierentowny Sniper..O LOTF nawet nie wspomne bo tam trzeba kolejne 30-40 mln.... > > W kasie maja okolo 15 mln. SGWC sprzedaje sie tragicznie wiec napisz mi skad pozyskaja kase... > > Przemycasz rzeczy niezgodne z prawdą ; nierentowny Sniper.- nie ma podstaw do tej tezy. > Dogadają się z bankiem i już masz mniejszy problem o 19 mln. :-) > !5 mln jak sam twierdzisz w kasie jest. SGWC się sprzedaje . > Kasa z działalności wydawniczej i zepną to do kupy. :-) >
Rentowny projekt w grach to jest taki ktory zwraca sie najdalej w ciagu malych kilku miesiecy. Tu zalozenia sa takie ze SGWC zwroci sie w najbardziej optymistycznym wariancie prawie po roku od premiery. Innymi slowy to nie jest rentowny projekt. Te 15 mln to nie jest koszt produkcji SGWC. Koszt tego jak wiemy to 35 mln zlotych. Teraz juz rozumiesz ze to tytul nierentowny ??? Masz na mysli ze mBank machniec reka na 19 mln i juz nie zechce splaty ??? Tok sie rozejdzie po kosciach ? Kasa z wydawnosci wydawniczej nie wystarczy nawet na kolejna mala gierke. Skad wezma minimum 20 mln w tym roku ???
@pass22 "Dnia 2020-06-09 o godz. 17:23 ~Arek napisał(a): > Dnia 2020-06-09 o godz. 17:15 pas22 napisał(a): > > Dnia 2020-06-09 o godz. 17:00 ~Hmm napisał(a): > > > Hah i co mówiłem witamy niedlugo na 70 groni wieczne emisję tylko to ratuje tego bankrutam > > > > A propos czego ta prognoza. To, że spółka zależna pozyska kapitał na własną działalność odciąży CIG to chyba dobra wiadomość? :-) > > Pas odpowiedz na pytanie skad cig wezmie w tym roku co najmniej 40 mln zlotych gotowki ? > 19 mln kredyt i minimum 21 na kolejny nierentowny Sniper..O LOTF nawet nie wspomne bo tam trzeba kolejne 30-40 mln.... > W kasie maja okolo 15 mln. SGWC sprzedaje sie tragicznie wiec napisz mi skad pozyskaja kase...
Przemycasz rzeczy niezgodne z prawdą ; nierentowny Sniper.- nie ma podstaw do tej tezy. Dogadają się z bankiem i już masz mniejszy problem o 19 mln. :-) !5 mln jak sam twierdzisz w kasie jest. SGWC się sprzedaje . Kasa z działalności wydawniczej i zepną to do kupy. :-)"
@pass.. Zalozmy ze, wedlug Ciebie, dostali kredyt - problem 19mln znika. Pozostaje 21mln. W kasie maja jakies 15mln, brakuje 6melonow. Myslisz ze tyle zarobi indyk spolki, ktora z niczego nie slynie? Ktory indyk tyle zarabia, a my tu mowimy o dzialalnosci wydawniczej, czyz nie? Krotko mowiac, w najbardziej optymistycznym scenariuszu i tak brakuje kasy. Widzisz, sam przedstawiasz liczby jednoznacznie zgodne z przekazem @Arka, a nawet nie potrafisz ich przeczytac :)