spółka tania jak barszcz i w dodatku wyłaci w tym roku dywidendę, jest okey dobra spółka na zimowe wieczory, przekaźniki zmniejszą koszty energii to będzie większy hit niż na 01cybaton.
Można się również wyłożyć na zamówieniach rządowych i trzeba będzie oddać pieniążki wraz z niemałym odsetkami. Były już takie przypadki zatem więcej pokory i do roboty bo czasu mało a zadanie ambitne.
3.5 roku będą wdrażać i badać przekaźnik !!! Tyle trwa uruchomienie nowego samochodu składającego się z kilku tysięcy detali oraz automatyzacja jego produkcji a przekaźnik składa się z kilku detali jak mniemam.
Dnia 2020-06-17 o godz. 21:32 ~Tomasz napisał(a): > 3.5 roku będą wdrażać i badać przekaźnik !!! Tyle trwa uruchomienie nowego samochodu składającego się z kilku tysięcy detali oraz automatyzacja jego produkcji a przekaźnik składa się z kilku detali jak mniemam.
nie wiem, ja po prostu przekręcam kluczyk i auto uruchomione...:) masz jakiś felerny egzemplarz:) a na serio...chcesz powiedzieć, że wdrożenie produkcji auta trwa 3 lata? może wdrożenie tak, ale poprzedzają je projekty i to już czas znacznie dłuższy...w Relpolu najpierw opracują, a potem wdrożą innowacyjny system produkcji... tego się nie robi w 3 m-ce tylko właśnie może i 3 lata
Dzięki za troskę. Mój samochodzik odpala bez zarzutu i polskich przekażników w nim na szczęście nie uświadczysz A na poważnie - niech nawet uruchomienie nowego samochodu trwa 10 lat to jakie tu porównanie do przekaźnika. W automotive do tematu zasiada cały armia a tutaj pewnie 3 ludzi w tym 2 absolwentów więc może być 3-4 lata ? Oby konkurencją nie była jak zwykle szybsza.