Teraz sobie możecie pomyśleć co to jest bezpieczny handel, możecie sobie teraz legalnie handlować ukraińskimi tajlami na całą Europę i nikt nie będzie miał możliwości robienia lewych faktur ani wyprowadzać kasy. TO JEST BYŁY STOPPOINT, CO TERAZ POWIECIE LESZCZE?
OO to stoppoint teroz nazywa sie planet b2b no ładna nazwa. ale do tematu. Pluł nie będe. Nie jest to w moim stylu. Mam akcje alei i potrafie przyznac się iz popełniłem bład to kupując. Coż trzeba wyciągnąć wnioski nigdy więcej new connect. Stratę z aleji odrobiłem na spolkach z Wigu Więc przyjmuje to na miekko. Ty zas Waść chyba nigdy nie odpuścisz tematu mimo iz mija juz 2 lata od oczywistego upadku tej spólki. Naprawdę tym zyjesz???? az tak się tym dowartościowywujesz?. Bedziesz teraz utyskiwał się nad trupem aleji i ludzmi którzy stracili tu kase nie widząc ze za chwile Ciebie tez to może spotkać. Spójrz na krezusa. Ile tam ludzi umoczonych. O wiele wiecej i na większa kasę. Oczywiście wszyscy mądrzy Ci którzy nie maja papiera. A niestety to jest giełda trzeba miec swiadomość możliwości straty kasy. Ileś zarobił przez te lata na tym stoppoicie? i nie pisz ze jestes długoterminowy? Ile inflacja Ci zjadła?