• Planet b2b Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Teraz sobie możecie pomyśleć co to jest bezpieczny handel, możecie sobie teraz legalnie handlować ukraińskimi tajlami na całą Europę i nikt nie będzie miał możliwości robienia lewych faktur ani wyprowadzać kasy.
    TO JEST BYŁY STOPPOINT, CO TERAZ POWIECIE LESZCZE?

KTO MA ODWAGĘ TERA PLUĆ?
  • Re: Planet b2b Autor: ~Corian [165.225.206.*]
    OO to stoppoint teroz nazywa sie planet b2b no ładna nazwa. ale do tematu. Pluł nie będe. Nie jest to w moim stylu. Mam akcje alei i potrafie przyznac się iz popełniłem bład to kupując. Coż trzeba wyciągnąć wnioski nigdy więcej new connect. Stratę z aleji odrobiłem na spolkach z Wigu Więc przyjmuje to na miekko. Ty zas Waść chyba nigdy nie odpuścisz tematu mimo iz mija juz 2 lata od oczywistego upadku tej spólki. Naprawdę tym zyjesz???? az tak się tym dowartościowywujesz?. Bedziesz teraz utyskiwał się nad trupem aleji i ludzmi którzy stracili tu kase nie widząc ze za chwile Ciebie tez to może spotkać. Spójrz na krezusa. Ile tam ludzi umoczonych. O wiele wiecej i na większa kasę. Oczywiście wszyscy mądrzy Ci którzy nie maja papiera. A niestety to jest giełda trzeba miec swiadomość możliwości straty kasy. Ileś zarobił przez te lata na tym stoppoicie? i nie pisz ze jestes długoterminowy? Ile inflacja Ci zjadła?
  • Re: Planet b2b Autor: ~Mat [5.173.96.*]
    Haha co za typ. Odrobileś na bank straty hahaha koniowi na ucho
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.