• Raport jest Autor: ~Budgie [37.47.187.*]
    Jw.
  • Re: Raport jest Autor: ~Wawa [185.244.214.*]
    ale poubierali a miał być taki świetny wynik hahah
  • Re: Raport jest Autor: ~Bob [89.77.43.*]
    Jestem pod wrażeniem
    Ostatni raz widziałem przychody na tym papierze Z 5 lat temu
    A czego Ty się spodziewałeś ?
    Zaczęli działać pewnie w lutym może marcu plus korona. To nie bułki tylko jakieś oprogramowanie.
  • Re: Raport jest Autor: ~nexus [185.244.214.*]
    Jakieś oprogramowanie to masz w pilocie a nie tu łosiu ;p
    Tu masz oprogramowanie którym jara się Amazon, obecna sprzedaż na Europę to szwabskie serwery i nic poza tym. Teraz można zbudować na tych oprogramowaniach nowy Amazon na Europę i te szwabskie serwery nie bedą potrzebne.
    Poczta Polska podchodzi do dyskusji z pustymi rękoma? To nie czasy PO że się szło z pustą ręką i się klękało albo wypinało.. Teraz się nam wszyscy będą wipinać i nam będą pucować buty. Może nawet kiedyś będzie tak że szwaby będą do nas na szparagi jezdzić.
  • Re: Raport jest Autor: ~Budgie [37.47.187.*]
    Ja stawiam iż to nie tylko o Europe chodzi ale i USA - zmodernizować też tam
  • Re: Raport jest Autor: ~rychu [84.17.55.*]
    Jakir teraz mamy prawdopodobieństwo iż ta spółka jest obiektem umów Poczty Polskiej i Amazona o której tak trąbiono? To jest startup i jak ktoś sięgnie do roku 2015 to może poczytać o umowach z Pocztą Polską oraz Orlenem, teraz do tego dochodzi również temat Ruchu. Wiecie ile to jest warte?
  • Re: Raport jest Autor: ~Andi [89.77.43.*]
    Jakie umowy ? Żadnych umów teraz nie ma. To było wieki temu jak wchodziło Dazumi. Coś tam wtedy było. Teraz już tego nie ma. Zupełnie inna bajka.
  • Re: Raport jest Autor: ~NK [109.207.108.*]
    Andi chyba z alejki tu do Nas zawitał. Takie projekty się robi latami zanim zagada, dazumi to część tego ogromnego projektu. Tym się różni stopek od alejki właśnie, tutaj przygotowany jest biznes pod technologie a na als był biznes pod frajerów.
[x]
PLANETB2B 0,00% 0,06 2025-09-29 09:25:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.