• Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~4one10 [185.77.248.*]
    Koniec marzeń lamusy
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: prawdziwyanalityk [5.173.40.*]
    to się rozczarujesz :D
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: thenut [89.78.17.*]
    50 komentarz dzisiaj, a 10 nie minęła. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Posłuchaj pieśni swego ludu:

OGÓREK OGÓREK OGÓREK DROOOGIII MAAAA GARNIITUUUREEK 3 ZŁOTE ZA JEDNĄ AKCJĘ!

Opowiedz o Getbacku, jak tam twoje miliony?

Proszę też szybciej odpisywać mi tutaj, bo się nudzę trochę.
    Kolego, wchodziłem po 84, 87 i 89 gr.
    przecież nie napisałem do ciebie tylko do tego frustrata powyżej.
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~Arek [37.26.192.*]
    Dnia 2020-06-09 o godz. 10:24 prawdziwyanalityk napisał(a):
    > Kolego, wchodziłem po 84, 87 i 89 gr.

To teraz gamoniu wchodziles..Bo jako Marek wszedles przed premiera powyzej 1.15zl....Pozniej zostales zaskoczony sprzedaza zlotoustego i nawet mu groziles...Pozniej bylo kolejne kilkanascie nickow naganiaczu....
    Nie odrobisz tej wtopy tak jak ten drugi szczyl orzeszek....-;))))))))
  • Dziś promocja Autor: prawdziwyanalityk [5.173.40.*]
    Pierwszy raz wchodziłem w zeszłym tygodniu.
    Mam świeży kapitał.
    GPW śledziłem ale nie grałem, czekałem na taki czas jak ten.
    Pozdrawiam
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: pas22 [77.255.55.*]
    Dnia 2020-06-09 o godz. 09:59 ~4one10 napisał(a):
    > Koniec marzeń lamusy

Do zamknięcia dzisiejszej sesji jeszcze daleko . napisz coś po jej zamknięci (oby to była samokrytyka ). :-)
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~Sasanka [83.29.142.*]
    Moim skromnym zdaniem te prognozy się nie sprawdzą
    :)
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~Mam-plan [188.146.134.*]
    A może minus 10
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~Mamplan [188.146.134.*]
    Ej daj dziś minus 20
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~4one10 [185.77.248.*]
    Presja podażowa rośnie.
    Dziś minus 4% a jutro minus 8%
    Balon robi pif paf. Lamusy ubrane i znerwicowane
    Piszesz tak, żeby wpłynać na emocje czytających by wyprzedali towar, byś ty mógł kupić taniej.
    To tylko korekta, także nie nastawiaj się na niższą cenę. Lecimy w górę.
    Nie rozumiem skąd to poczucie że lecimy w dół.
    Kupiłeś akcje to trzymaj i dokupuj bo mamy szasnę na 2zł do końca tygodnia.
    Część osób tutaj robi tak, że kupuje za 87 gr, a sprzedaje za 89gr, dlatego kurs tak lata góra-dół - po co sprzedawać po tak niskiej cenie?
    Trzeba kupić, trzymać i czekać na realne zyski. Obserwujcie końcówkę tygodnia. Pozdrawiam
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~punkt_widzenia_punkt [94.254.232.*]
    To jest tzw. timing ...
    Wszedzie to robia :-)
    Ale najlepsze gry w Polsce.
    Wazne ze jest tutaj plynnosc na papierze.
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~pstrąg [185.7.171.*]
    Kupuj mity, sprzedawaj fakty. Doszliśmy wysoko na szansie na przedłużenie linii kredytowej, teraz info. W dniu komunikatu taki zjazd - myśleć logicznie koledzy - wszyscy mamy akcje i tego samego dnia chcecie realizować zyski. :).
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: pas22 [77.255.55.*]
    Dnia 2020-06-09 o godz. 11:56 ~pstrąg napisał(a):
    > Kupuj mity, sprzedawaj fakty. Doszliśmy wysoko na szansie na przedłużenie linii kredytowej, teraz info. W dniu komunikatu taki zjazd - myśleć logicznie koledzy - wszyscy mamy akcje i tego samego dnia chcecie realizować zyski. :).

Nie słyszałem aby dziś miał być jakiś komunikat. Skąd takie wnioski?

• Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~Arek [37.26.192.*]
    Dnia 2020-06-09 o godz. 12:01 pas22 napisał(a):
    > Dnia 2020-06-09 o godz. 11:56 ~pstrąg napisał(a):
    > > Kupuj mity, sprzedawaj fakty. Doszliśmy wysoko na szansie na przedłużenie linii kredytowej, teraz info. W dniu komunikatu taki zjazd - myśleć logicznie koledzy - wszyscy mamy akcje i tego samego dnia chcecie realizować zyski. :).
    >
    > Nie słyszałem aby dziś miał być jakiś komunikat. Skąd takie wnioski?
    >
    Za wczesnie....Splata 19 mln musi nastapic do 30 czerwca. Wiadomo, ze takich pieniedzy zwyczajnie nie ma. Oczywiscie mozna przelozyc calosc lub czesc splaty na pozniej ale to obali mit ze gra sie sprzedaje lepiej niz poprzednia i ze spolka ma srodki wlasne na dalsza dzialalnosc...a dlug dalej zostanie niesplacony i bedzie rosla presja za co go splacic. Bo dynamika sprzedazy SGWC spadla wrecz dramatycznie w 2Q ....paleta sie gdzies w okolicy 7-9 serki sprzedazy i to po przecenach o 30%....

świetna analiza panie Arku:
    "Teraz przebic 2zl na dobre i jutro mamy piekna baze pod bardzo duze odbicie" Opublikowano przy kursie:  1,98 zł
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-uwaga-jestesmy-w-dolku,24371991.html

Znasz się na rzeczy, nie ma co!

AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHHAA
    No, Arek to jest mistrzem analiz jak widać :D

Gra była sprzedawana po 30% rabatu kiedy była presja na szukanie zajęć dla użytkowników, gdy siedzieli w domach podczas lockdownów.
    Sniper zebrał bardzo dobre recenzje i dobrze się sprzedaje.
    Lista bestsellerów na steamie nie posiada rankingu, są po prostu tytuły z góry na dół, ale bez numeracji.
    Spółka posiada środki na spłatę kredytu, dlatego sądzę że jest niedoszacowana.
    Im mniej osób wie jak się ma spółka tym lepiej, nie każdy zarobi na giełdzie i to jest tego przykładem. Kupić i trzymać do końca roku to zobaczycie .
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~cig [81.190.227.*]
    @Arek
    "To teraz gamoniu wchodziles..Bo jako Marek wszedles przed premiera powyzej 1.15zl....Pozniej zostales zaskoczony sprzedaza zlotoustego i nawet mu groziles...Pozniej bylo kolejne kilkanascie nickow naganiaczu....
    Nie odrobisz tej wtopy tak jak ten drugi szczyl orzeszek....-;))))))))"

Nasz naczelny nieudacznik @Mareczek chyba pekl i sprzedal ze strata, ktora zaakceptowal w swojej naiwnej glowce. Nawet u tak prymitywnej jednostki jak on dochodzi swiadomosc ze tresci ktore generuje dzialaja na szkode spolki. Chlopaczek, po serii upokorzen ze strony niemal calego forum, i dlugich miesiacach rozczarowan, ewidentnie siadl emocjonalnie i teraz wylewa swoje emocje w najbardziej dziecinny sposob.

Pare dni temu zaczelo sie od grozb pobicia 'w realu', kierowanych do wielu osob tutaj, generujacych tresci nie po jego mysli. Wczoraj natomiast pisal cos o sambojstwie mojej osoby.
    Otoz drogi @marku, musze cie zmartwic ale zyje i mam sie swietnie, i z kazdym dniem bede czul sie coraz lepiej widzac jak bardzo meczysz sie sam ze soba, wypisujac te wszystkie bzdury z wielu IP :) . Jestes klasycznym przykladem tego, ze gielda nie jest dla kazdego i chocbys nie wiem co zrobil i tak utopisz swoje pieniadze, bo poprostu jestes na to za slaby, a twoj krzyk i ilosc caps locka jest dla nas najlepszym tego dowodem :)

A tutaj kolega @marek w akcji:

"1 mln. sprzedanych egzemplarzy razy 50 zł z każdej gry dla CI GAMES to będzie 50 mln. zysku.
    Obecna kapitalizacja to tylko 139 milionów :)
    Na giełdzie kupuje się przyszłość :)"

Autor: ~deks [89.78.12.*]   2020-01-16 13:35
    Opublikowano przy kursie: 0,86 zł, zmiana od tamtej pory: 0,58%
    https://www.bankier.pl/forum/temat_1-mln-egzemplarzy-razy-50-zl-z-kazdej-gry-dla-ci-games-to-50-mln-zysku,34718255.html

----------------------------
    Taka to przyszlosc kupil nasz kolezka :)

PS. @Arek, przypomnij naszemu milusinskiemu ile kopii sprzedal pinokio do tej pory. Chce jeszcze raz uslyszec ze jestesmy jedna i ta sama osoba ^^
    "podwójny szczyt się kłania" Opublikowano przy kursie:  3,00 zł 
    https://www.bankier.pl/forum/temat_przebijecie-3-zl-lub-spadacie-na-2-5,24182697.html

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA

cig dobry z ciebie znawca materii. Napisz coś jeszcze błagam ahhahsdjkashdjahjsdhahahaahahahaahah

PRZY KURSIE 3,00 ZŁ. ZŁOTE hahahahahahahahahahah TRZY ZŁOTE GHAHAHAHAHAHAA

PODWÓJNY SZCZYT NIE MOGE HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAH

Zarabiasz kokosy na kółeczkach no nie? Już ponad 3 lata tutaj i jeszcze pierwsze kółeczko się nie domknęło, ale nie martw się, kiedyś się domknie.

PODWÓJNY SZCZYT SIĘ KŁANIA hahahahaah on jest niemożliwy
    sam se dał łapkę w górę nie wierzę co za typ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
  • Re: Dziś minus 4% Jutro minus 8% Autor: ~estjbnevj [193.142.122.*]
    Areczku, a tak na poważnie ... nie jest ci smutno, że nie zarobiłeś na cigu 100% w ciągu tych 3 miesięcy?
    Wyobrażam sobie jak źle się z tym czujesz - stan ten ma swoją nazwę - dysonans poznawczy.
[x]
CIGAMES 0,33% 3,03 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.