• Dzisiaj na Autor: ~dr_wezol [37.47.185.*]

Dzisiaj na CrowdConnect druga transza Punch Punk Games. Start o godz. 10.
    Nie zdziwię się jak w 10 minut będzie po akcjach.
    Ciekawe, czy pochwalą się przy tej okazji, że Punch Punk spoczywa już w portfelu Carpathii i to kupiony pewnie sporo niżej niż będą kupować dziś.
    No i kiedy debiut na NC.
  • Re: Dzisiaj na Autor: ~dr_wezol [37.47.185.*]
    Sorry za ten tytuł, skrócił mi się przez przypadek.
  • Re: Dzisiaj na Autor: ~Jx [83.28.227.*]
    o 10,08 - o której byłem.. emisja dawno zamknięta. Nie wiem, ile trwała. Dwie minuty?

• Re: Dzisiaj na Autor: ~dr_wezol [37.47.185.*]
    Czyli z tymi prognozowanymi przeze mnie 10 minutami to przesadziłem...:-)

INC zarobił, ile miał zarobić - niezależnie od rekordu tempa sprzedaży.
    Ale po takiej akcji debiut Punch Punk będzie gorący.
    Oczywiscie, nie wiemy, czy Carpathia będzie sprzedawała akcje Punch Punk od razu na debiucie.
    Ile ma tych akcji - dokładnie też nie wiemy. Nie inwestują mniej niż 200 tys. zł, ale górnego limitu nie ma. Tyle, że są progi - w razie czego się dowiemy.
  • Re: Dzisiaj na Autor: ~Jx [83.28.227.*]
    aktualizacja odnosnie spółki portfelowej

"Warszawa, 09.06.2020 (ISBnews) - Skinwallet zaimplementował na swojej platformie system płatniczy Qiwi i dzięki tej integracji gracze z rosyjskojęzycznych krajów Europy Wschodniej będą mogli swobodnie wypłacać środki pozyskane ze sprzedaży przedmiotów z gier, poinformowała spółka."W maju ostatecznie zaimplementowaliśmy na naszej platformie system płatniczy Qiwi. Dzięki tej integracji gracze z rosyjskojęzycznych krajów Europy Wschodniej będą mogli swobodnie wypłacać środki pozyskane ze sprzedaży przedmiotów z gier. Jesteśmy przekonani, że dzięki wprowadzeniu na platformę Skinwallet najpopularniejszego systemu płatniczego w tych krajach oraz aktywnej promocji zwiększymy świadomość marki w tym regionie, co będzie miało duże znaczenie z perspektywy uruchomienia marketplace" - powiedział prezes Kornel Szwaja, cytowany w komunikacie.W ubiegłym miesiącu spółka zwiększyła przychody oraz liczbę aktywnych użytkowników platformy - w porównaniu z majem ubiegłego roku ich liczba wzrosła 6-krotnie, podano także."Niezmiennie, od ponad 12 miesięcy z sukcesem realizujemy strategię, której rezultatem jest ciągły wzrost przychodów oraz aktywnych użytkowników. Pozwoliło nam to zamknąć kolejny miesiąc z rekordowymi przychodami oraz zyskiem netto. Wdrażamy nowe systemy płatnicze oraz kontynuujemy prace nad uruchomieniem marketplace, aby jeszcze zwiększyć ponadprzeciętne tempo wzrostu działalności" - dodał Szwaja.Skinwallet jest też coraz bliżej wejścia na rynek NewConnect. Spółka finalizuje prace nad dokumentem informacyjnym, który został już złożony na GPW w trybie roboczym, natomiast w trybie formalnym zostanie złożony po zakończeniu procesu dematerializacji akcji.Skinwallet to platforma handlu dobrami cyfrowymi w grach wideo. Głównym rynkiem aktywności spółki jest gra "Counter-Strike: Global Offensive", platforma umożliwia również handel przedmiotami z gry "Dota 2" oraz "Team Fortrest 2", a w kolejnych miesiącach planowane jest uruchomienie możliwości handlu dobrami cyfrowymi z kolejnych gier."
[x]
CARPATHIA 0,00% 1,56 2026-03-11 16:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.