A co tu merytorycznego napisać Bedzie się dziać będziem pisać.
Jak ludzie nie widzą kasy to co ja im zrobię. Mam piąty raz pisać o 1,6 mln akcji po 12,77.
Na innych forach o pier..dolach też się pisze. A tu jak się ktoś odezwie to z pretensjami
To te batony to niby co wg ciebie znaczą.?
Co piątaki godzą się ze stratą, Sygnalizują ze po 4,20 sprzedadzą? No za mało jednak tu się produkuję ze za 3,20 kupię, Zresztą jak się wystawiacie z zamiarami po 3,54...
Szczerze to też bym nie sprzedała chyba że by się swiat walił za 3,20.... Nie ma info, jak by było to może były by to bufory do podbitki?
Tak może na Inteliwise niedugo sie też doczekasz:) Bedzie numer jak na 3 spółkach bedziesz miał euforie równocześnie. Za jakieś 2-3 mies. ), Czyli po 2 kwartale wychodzi. Ja nie powiem, tez będe maiła radochę :))
Będzie git, Kurna mówię ci będzie info, będzie GIT! Pomału zaczynają kupować Jeszcze tam 10 zobaczysz w tym roku. I nie spekuła broń boże! Tylko dajcie ludziom kupić! ja nie mówie po 2, ale po 2,30-2,50 Teoria wsiadu mówi: 3,20, 3,80 a potem...
Ta, poszłam siano przewracać wracam a tam minus 10 od mojego zakupu. Zawislam mam nadzieję że nie do września... W zasadzie jak bym teraz sprzedała to mi sporo z 2 dni zostanie....
A Ola z rekomendacji zadowolona.
Po piętach mnie za nią powinieneś całować. Grzeczny tylko do Oli masz być bo wycofam albo rating zmienię
Baja , nie możesz spółka lecieć po kilkadziesiąt % dzień w dzień ... akcji milionów w obrocie tam nie ma hehe spokojnie .... Ola to niech jakieś namiary da a nie xd