nadal utrzymuje swoje zdanie i nadal stoję z boku ..:) :) każdy oczywiście może mieć zupełnie inne .. wręcz powinien mieć swoje własne zdanie na temat tego co widzi ... nie kumam tylko dlaczego "KTOŚ" to robi tuż przed tak szumnie ogłaszanym super raportem kwartalnym ale na to pytanie pewnie odpowiedź uzyskam no koniec miesiąca ... :) :)
Też o tym myślę pod jeden dobry ,, rzekomo,, rapor tak rynek trzymać ,
może być powolna dystrybucja ?, inwestor i rynek gra pod przyszłość Info : jaki plan spółka ma na dalszy rozwój (co już zapowiedział zarząd ) Teraz rynek wierzy w zapowiedzi zarządu ? To już było, Wiara że powstaje gra i da super zysk?
Darmowe gry i wirus nie mogą trwać wiecznie
Plus jeden rozpoznawalność marki , ale jak ktoś przyzwyczai się do darmochy gier to czy chętnie zapłaci ? Czekamy
zwróć uwagę na zlecenia sprzedaży ..dokładnie je jutro obserwuj zobaczymy czy uzyskamy potwierdzenie tego co myślę i tego co dziś widziałem ... bo na razie to są tylko moje domysły .. czekam na potwierdzenie, a może takiego nie uzyskam i jestem tylko przewrażliwiony i po prostu tchórzliwy .. :) :) :) jutro może będę miał więcej czasu wiec tez pozerkam częściej ..:)
Dziwne otwarcia i zamknięcia , jak dobrze zauważyłem to zlecenia na zbicie kursu i to mnie dziwi (z kieszeni do kieszeni)?
Zobaczymy wykres jeszcze OK , niech rośnie pod raport to odrobie
Do jutra
Dnia 2020-06-09 o godz. 21:25 ~Ser napisał(a): > A na Fut czekam na formację odwrotu , banki mogą podciągnąć W20 > > Ameryka po mojemu zabezpieczenia kupione akcje > > To czekamy
nie tykam futów juz do rolowania ..bardzo duży LOP jest na starej i śmieszny na nowej obawiam sie że będą spore jazdy przez te parę dni do zmiany