Niebawem wakacje i możemy spokojnie wyjeżdżać . Nie potrzebujemy ślęczeć całymi dniami przed komputerem z ręką na enterze . Nie znam innych spółek , które dają przyzwoicie zarobić i nie są podatne na panikę . Jeśli Wy znacie to chętnie się dowiem jakie to są . POZDRAWIAM !!!!!
dziwna sprawa ... ale: zmiejszyli zaangazownaie z 10.11 do 10.04 % ... wciagu 2 dni ..tak ????
pozdr
31/05/07 16:39 dostęp dla klientów - pakiety zielone Fundusze Pioneera mają 10,04 proc. głosów na WZA Tety
16:28 * TETA SA przekroczenie 10% w kapitale zakł. przez Pioneer Pekao Investment Management SA
30/05/07 16:37 * TETA SA transakcje zawarte przez IDMSA w ramach pełnienia funkcji animatora
29/05/07 16:38 dostęp dla klientów - pakiety zielone PPIM ma 10,11 proc. głosów na WZA Tety
16:29 * TETA SA projekty uchwał wraz z załącznikami na ZWZA w dniu 18 czerwca 2007 r.
16:25 * TETA SA wybór audytora do badania sprawozdań finansowych w 2007 roku
* TETA SA ocena sytuacji spółki dokonana przez RN
16:24 * TETA SA przekroczenie udziału 10% w kapitale zakładowym spółki
Mam TETĘ od 23.03.2005 kupioną za 13,20 i nie zamirzam sprzedawać.
Spólka będzie jeszcze dużo więcej warta, wkrótce dardzo istotne informacje.
Cierpliwość na przykładzie solidnej firmy / TETA/ zawsze popłaca.
BLUE - nie tłumacz mm niczego bo on i tak nie jest w stanie tego zrozumieć. Ktoś kto nie potrafi zliczyć do dwudziestu nie ma powinien bawić się w giełdę.
Nie wszyscy są od razu piękni , mądrzy i bogaci . Czasem człowiek patrzy na coś i tego nie widzi . Mam nadzieję , że wątki o TECIE będa nadal bardzo spokojne . POZDRAWIAM CIERPLIWYCH .
25.05 PPIM informuje wzrost zaangazownia (wszystkich klijentow PPIM w zakresie zarzadzanych portfeli) 10,11
31.05 PPIM infrmuje o ilosci akcji w funduszach
" dotyczy portfeli funduszy inwestycyjnych Pionner utworzonych przez PPTFIsa (i wymienione 5 funduszy) - 10.04
-->
PPIM w TFI ma 10,04 + ma prywatnie otwarte portfele gdzie jest 0,7% tety
!!! baranie pit
pozatym najpierw trzeb aprzekroczyc prog 5% by moc przkroczyc 10%
pozdro
BLUE a ty gdzie oststnio byles i czemu nei czytasz dobrze raportow ?? ;)
jedynym bluzgającym na tym wątku jest mm. Ja jedynie zostałem obrażony. Ale na to nic nie poradzimy, takie są skutki powszechności neostrady wśród małoletnich inwestorów.
A wracając do tety - tracę nadzieję na większe wzrosty i w czwartek sprzedałem troche papiera. Chciałem więcej ale nie było chętnych do kupienia przez dwa dni po cenie 27,50
Na tecie rządzą fundusze i przeciętni inwestorzy nie mają nic do gadania. Zastanawiam się nad sprzedaniem całości swoich akcji. Ostatnie miesiące wyglądają dość przeciętnie. Fundy przewalają sporo papiera ale nic z tego nie wynika. Chyba sa ciekawsze spółki. Jest jeszcze dodatkowy walor ze sprzedaży tety - nie będę musiał patrzeć na bezkarne bluzgi mm.
pozdrawiam
Idą wakacje i nie chcę mieć na koncie samej kasy . Przyznasz sam , że nie ma wielu firm , które spokojnie zostawiasz i jedziesz na urlop . NIE SZUKASZ CIĄGLE KOMPA , ANI NIE CIĄGASZ ZE SOBĄ LAPTOPA. TETA powinna po przejęciu wzrosnąć . Ta moja inwestycja daje mi przyzwoity zysk i spokój . POZDRAWIAM.
cześć mm !
gdzie podziało sie twoje ulubione hasło - teta na 20 zeta ??? Widzę, że od tamtego czasu nie zmądrzałeś i nadal sie kompromitujesz. Tym razem okazało się że lubisz się publicznie chwalić swoją znajomością matematyki na poziomie zerówki:)
Rodzicom mm gratulujemy mm :)
Sprzedaj posiadane akcje i całą kwotę, czyli trzysta złotych zainwestuj chłopcze w edukację. Poczujecs ulgę gdy już nauczysz się czytać, pisać i liczyć.