• Jak odzyskac pieniądze Autor: ~TsA [37.47.83.*]
    Witam co dalej czy mozna odzyskac kase ??
  • Re: Jak odzyskac pieniądze Autor: ~London [51.52.194.*]
    Tutaj już napisał kolega ze jesteś nadal akcjonariuszem Cube itg nawet jeśli akcje tej spółki nie są już notowane na giełdzie papierów wartościowych. Możesz sprzedać nadal swoje akcje przez notariusza w swoim biurze maklerskim jeśli ktoś złożyłby ci propozycje taka opcja istnieje ale nie do końca wiem jak to działa . Natomiast szczerze jeśli ktoś jest zainteresowany sprzedażą swoich akcji chętnie odkupie po 1 gr za akcje. Tylko nie wiem czy można robić taka transakcje online czy trzeba być osobiście przy tym zakupie ? Jeśli ktoś jest chętny na sprzedaż swoich akcji chętnie się tym zainteresuje .
  • Re: Jak odzyskac pieniądze Autor: misio0920 [37.47.20.*]
    Po co Ci akcje jak nie będą notowane na giełdzie?
  • Re: Jak odzyskac pieniądze Autor: ~London [82.132.226.*]
    Elektrim wraca na parkiet po 12 latach! Inna sprawa jest, ze nie można w żaden sposób porównywać tych dwóch spółek jednakże istnieje szansa choć niewielka ze po kilku Lub kilkunastu latach Cube jeszcze wróci na parkiet Jednakże interesuje mnie nowe prawo które weszło w życie w 2019? Chodzi i przymusowe odkupienie akcji od mniejszościowych akcjonariuszy przez spółkę która została wykluczona z obrotu . Wiem, ze coś takiego istnieje i można się zgłosić z takim nakazem do Cube aby odkupili nasze akcje .Moze ktoś coś wie więcej - to niej się wypowie tu na forum .
[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.