zastanawiam się kiedy przełożyć środki na ELZĘ... myślicie że sierpień ? teraz pracują na innych papierach (gorących) - nie chciałbym ich jeszcze zamykać - ale jak zamknę to 70-80% portfela na 2 kwartały łożę tutaj
myślę że zakupy dealerów zaczną się od września wcześniej raczej wakacje i każdy będzie podchodził że jeszcze ma czas. ja trzymam elzaba, co najwyżej dokupię jak spadnie bo aktualnie nic nie wiadomo rynek może w każdej chwili to kupić
Chciałbym aby już się zaczęło, ale obiektywnie zgadzam się, że dopiero od września coś może się ruszyć... teraz każdy jeszcze stara się oszczędzać i odwlekać wydatki, jak tylko może, dlatego o wymianie kas będzie gorąco wrzesień/październik
Na pewno widać zwiększające się zainteresowanie spółką... najbardziej banalnym wskaźnikiem niech będzie zwiększająca się ilość komentarzy i wątków tutaj
Comp zyska z dwóch źródeł - elzab i novitus ja wolę elzab ze względu na potencjał wzrostu w 2014 poszybowało do 18 zł więc jest szansa na powtórzenie historii zwłaszcza że obecnie będzie więcej kas do sprzedaży
jak pokażą wyniki to będzie komu sprzedać baza do 2019 r jest niska po za 4q19, 4q20 ma być też dobry w dodatku bez odpisu wiec powinni pokazać dobry zysk na razie myślę że 2q będzie taki sobie, raczej szału nie będzie liczę że od 3q zakupy zaczną dealerzy co powoli napędzi sprzedaż wykres wygląda dobrze powolutku w górę, sprzedających brak - kupujących też nie za wielu