W skrócie pozytywnie zaskoczony jestem po WZA Prezes zaprosił do firmy i zostałem tak naprawdę oprowadzony po zakładzie sporo się dowiedziałem i zobaczyłem jak ten biznes działa.
Zachęcam jednak do napisania do spółki firma jest otwarta by pokazać inwestorom jak to wygląda jak działa Prezes bardzo szczegółowo opowiadał o firmie o tym co się zadziało i dzieje.
Spółka nie ma zamiaru schodzić z giełdy
Była planowana dywidenda ( jednak sytuacja z Epidemią spowodowała zatrzymanie całego zysku na kapitał zapasowy )
Jak to Prezes powiedział nie jesteśmy firmą modną nie chcemy tez pisać i kolorować sytuacji firma się rozwija ma plany na przyszłość jednak dużo zależy od tego co dalej z gospodarką,
Budowa oczyszczalni trwa i jest już bliska końca zapewni to produkcje na kilkanaście alt muszą normy spełniać bo by ich zamknęli a stara oczyszczalnia już się wyeksploatowała.
Spółka ma sporo gotówki pożyczka udzielona nie jest zagrożona
w miejsce starej oczyszczali planują dostawić kolejna linie produkcyjną
Największy zysk dla firmy jest ze srebrzenia i na tym spółka zarabia najwięcej
Zachęcam do pisania do spółki Prezes odpowiada na emaile też jest chętny by się spotkać i pokazać firmę od środka
Dzisiaj delikatnie dobrałem, ale czekam niżej z większym pakietem, panikarzy pewnie tutaj nie zabraknie, ewentualnie skoczków, co na gejming pewnie skoczą, bo tam się dzieje ;)