Tak realnie, Waszym zdaniem kiedy kurs >300 PLN możliwy? Perspektywa roku, trzech czy dekady? Moim zdaniem w perspektywie 3 lat jest to do zrobienia, a Twoim?
juz tego wpisu nie znajdziesz za 3 lata 30 to może do końca roku będzie Pamiętajcie ludzie wypłacili ponad 50mld zł z banków i jak myłsicie gdzie zaniosą kase przecież nie z powrotem na ZERO % tylko na giełde i do brokerów wystarczy że 10% tego wpadnie do gry
Tak jak obiecałem, przypomniałem się z postem po 3 latach, co prawda do 300 jeszcze sporo brakuje, ale i tak z kursu i dywidend jestem bardzo zadowolony :) Do zobaczenia znowu, czekam cierpliwie.
ASBIS, Mirbud, są po sporych wzrostach, ale wciąż nie są moim zdanirm adekwatnie dowyników wyceniane (podiobnie jak XTB), ciągle się rozwijają, poprawiają wyniki. W obu jestem również na longterm od dłuższego czasu, mam spory "wirtulny" zysk na nich + dywidendy, ale podobnie jak na XTB nie widzę przesłanek do jego realizacji.
Jak wejdzie krypto plus opcje i raporty zaczną wskazywać znaczne zyski z tych produktów a dzięki temu przychody z CFD będą stanowić 60-70% a nie 95%, do tego będą realizować swoje założenia w pozyskiwaniu nowych klientów to 300 może się pojawić. Myślę że za 2 lata