• Co tu taki kibel? Autor: ~miro [185.31.219.*]
    jw.
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~ObywatelX [31.0.84.*]
    Też tego nie rozumiem. Spółka podała doskonałe wyniki, jest mocno niedowartościowana , sile fundamenty - kurs powinien być już powyżej 20 zł... a tu nic... jak to na giełdzie, nic nie jest oczywiste ;-)
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~Delkoman [178.42.193.*]
    Wczoraj było 40%, dziś może musi ochłonąć. Zobaczymy poniedziałek, obawiam się dziś każdy się rzucił na Wig20.

• Re: Co tu taki kibel? Autor: ~Waldi [83.8.68.*]
    Zbyt mocno urosło w jeden dzień. Dziś bym wszedł w spółke, bo naprawde wygląda dobrze, ale jest ryzyko sporej korekty z uwagi na realizacje zysków przez część akcjonariatu. Długoterminowo do wzięcia i poczekam aż się uspokoi.
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~Delkoman [178.42.193.*]
    Myślę, że kto miał sprzedać to dziś już to zrobił. Reszta trzyma jak ja. :)
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~Mazzo [83.4.142.*]
    Wydaje mi sie że przy takich wynikach są nikłe szanse na poniżej 16. Spora czesc wchodzila tu powyzej 16. Ze strata nie beda sprzedawac
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~Waldi [83.8.108.*]
    No i wszedłem - myślę, że już niżej nie spadnie ale oczywiście mogę się mylić - czas pokaże!
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~Jacky [5.184.69.*]
    A no Strefa Inwestorów, nie mylić z influencerówo najpierw:
    1. Podbiła kurs na wyścigi bo ich BOSS ogłosił że warto kupić do koszyka PETARDY - równo przed wystrzał o 9.05
    2. Część się obraziła i zaczęła płakać że nie zdążyła kupić przed zwyżka........gimbaza czy cóś
    3. Druga część hejtowała, że to zły pomysł ładować mikro firmą (bo poniżej 200M kapitalizacji) do koszyk tych "wybranych petard"
    4. Longtermowi, niezrzeszeni we Petardowej strefie " zobaczyli wystrzał i zdjęli z haka....
    5. A część "wybranych ze Strefy" co kupiła poniżej 15- 16, zrealizowała zysk przy 19 na 20 % i powiedziała też że nie lubi leszczy z pkt. 2 i 3 co mają wieczne halo z reklamacje i poszli dziś z gotówka do pub:)

W weekend się ogarną i od poniedziałku kurs poleci pod 19-20 bo wynik za Q2 będą lepsze niż Q1.
    No ale grać to jak pić, trzeba umieć:)
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~KobiBe [89.64.91.*]
    Bardzo ciekawa analiza.
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: wodar [79.248.14.*]
    mówić o czymś co rośnie w przeciągu jednego dnia 40%kibel jest yyyy chore
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~nnnnn [95.41.187.*]
    Dwa dni temu było dla nich za drogo po 12, dzis jest za drogo po 17, po kolejnym raporcie bedzie za drogo po 25. Do balonów typu Dino czy CCC to brakuje jakieś 1000% jedynie. Te 40% można nazwać kiblem, jak wycena tak niska a zyski rosną o 100%, ale czas zrobi swoje.
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~wodar [79.248.12.*]
    yhmmmm...... taaaaa
  • Re: Co tu taki kibel? Autor: ~Win [188.146.96.*]
    Teraz tylko ARTGame w tym roku dwie duże premiery. Pierwsza już 10 lipca.
[x]
DELKO 1,60% 6,36 2026-04-13 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.