To teraz się zlecą ludzie z Twojej grupy, co mimo wszystko jest trochę niepokojące. Wolę gdy sobie rośnie powoli, wtedy łatwiej przewidzieć kurs. Więc nie wychodź za wcześnie :)
Od ilu mam Scope? Ty uważasz ze kursy https://m.bankier.pl/forum/temat/7423237 tylko rosną? Wróć na Scope na jesieni a zdziwisz się mocno! Niech spada dokupie jeszcze więcej!
Sprawdź kurs na dzień tego posta Scope,Geotrans i Carbon Studio. Dziękuje z góry!
Rtomala & Matiz zachowujecie się jakby spółka należała do was i nikt akcji kupić nie może! Skoro z was tacy milionerzy to kupcie te 10% akcji i będzie spokój
Po prostu fajnie by było gdybyś za nami nie latał po tym jak wypisywałeś swoje durnoty z oldgeyem na forum Novavis.
Najpierw wyzywasz od najgorszych i naganiasz na spadki ,a później kopiujesz ruchy. A przynajmniej jak to robisz to się nie ujawniaj , miej trochę wstydu.
Pod siedzibą APS "OSP" Energia słychać świst paska klinowego Skody 130L. To Zubrzyk razem ze swoimi kompanami, Bankrutem i Oldgejem, sącząc fioletową ambrozję, napój drobnych inwestorów, zaparkowali swoje akcje. Szarlatanowie lokalnej i europejskiej finansjery. Samozwańczy technicy finezji i finowie techniki. Wilki wywąchujące spółki z katalogu. Niewątpliwie, coś wisi w powietrzu. To nie będą spokojne miesiące dla spółki, oj nie...
I co kolego teraz napiszesz? Obserwuje kolegę żubrzyka od jakiegos czasu i wyczucie ma akurat świetne... wie kiedy wejść - po to jest giełda, żeby zarabiać - ja chciałbym mieć same takie „złote strzały” jak On... pozdrawiam i dziś zapinać pasy, bo szykuje się mocna sesja
Na szczęście giełda ani spółka nie należy do ciebie a sama spółka już wcześniej była u mnie na radarze tak więc nie dopisuj sobie orderu! Akcje kupione 2,08PLN leżą w moim portfelu! I nie tylko w moim a innych osób w grupie również! Wilk jest syty i owca cała!