Panowie analitycy za ch..a nie znam się na analizach AT AF ale myślę sobie tak :) Ta spółka jest dobra a oldboy to gość który w nią wierzy …
Pozdro Kotlet
Widzisz Adi w co się wpakowales
Gdzie indziej zarobiłbyś fure kasy, a tu tesgas ładnie przepala wzrosty WIG już ładnie odbił a tu kieszenie
Pisałem wcześniej że coś nie tak
Zbieraczy, Dres, Dre, się poddali, wchodzą nowi i będą zawiedzeni
Jak będzie BP to ruszy, może :)
Ja na tsgame, plw zarobiłem fure kasy, teraz xtb mam od 8.5
Między czasie Columbus, novavais, a tutaj ogórek kiszony
Mls też oddałem
Toż pisałeś, że nie masz XTB,
Ja też mam tylko zacząłem kupować po 4,
ADI ja Cię przepraszam 100 tys. to jest sypanie? Jak tak to 20% Polaków może tu kurs zasypać,
Ja do Tesgasu mam sentyment jestem tu od 2,5, ale spokonie to na koniec roku będzie 6 i nie będzie już oldboya
Spoko mialem kilka spolek i tylko ta 1 nie odpaliła jeszcze, z kazdej wyskoczylem ze sporym zyskiem jujubee, ecc games, geotrans, forever, auxilia takze luz nie spinam sie Misio. Uwazam ze TSG to bardzo dobra i solidna spolka, tu kasy sie nie straci. Czas na zysk muso byc tylko relatywnie wyższy.
Mojej żonie się dziś śniło, że spadło 50% a jej zawsze się śni odwrotnie. Także, jestem spokojny o rychłe wzrosty. Nie tylko moje wyliczenia, analizy ale i inne nieoczywiste znaki krzyczą o wzrostach.
Zobaczcie arkusz zlecen jakie pakiety staly na kupnie, kwestia czasu jak i TSG pójdzie. Potrzebujemy dwoch silnych sesji wzrostowych zeby tsg zwrocil uwage lub infa np dot. Bp to wtedy bedzie zawodowo. Oby Twoja żona miala proroczy sen
Śmiej się śmiej, a jak poleci w tym tygodniu do góry to jeszcze bedziesz pytał czy jej się coś nie śniło. Wiem, że ludzie ignorują znaki poza oczywistymi i w tym jest ich błąd. Może się otworzysz przy większej ingerencji emocji ale Ci tego nie życzę, bo zazwyczaj są to ciężkie przeżycia.