• Techniczna korekta..... Autor: ~Ramzes2 [188.146.182.*]
    Wiem ze to nc :) ale ksiazkowo to rysują.... trzy dni temu poszedl obrót na prawie 4 mln akcji. Tego ulica nie wzięła.... teraz schladzaja żeby ruszyć na główne opory (0,20 i najważniejszy o,32) czas płynie i koniec locka coraz bliżej. Oj będzie się działo. ... fajna gra przed nami. ...:) cierpliwości i pozdro
  • Re: Techniczna korekta..... Autor: ~miczurin [89.64.67.*]
    proszę , jaka k...e korekta ????
    czego korekta ????
    wyskoczyło na swiecy miesiąc temu 12,9 i trzyma w okolicach 14-15.
    to tylko przeładunek . wszystkie większe pajdy są na dziennych minimach więc weż ....!
  • Re: Techniczna korekta..... Autor: ~Ramzes2 [188.146.182.*]
    Miczurin. Na ten moment czekali długo (przeszło 3 lata). Wszystko pasi, kurs trzymany dluuuugo. O takich okolicznościach zewnętrznych mogli tylko pomarzyć . Jak nie teraz grubo grać to kiedy? Wiadomo ze B.T. za te sznurki nie ciągnie. Spółka zdrowa, żaden bankrut idealna to zagrania.. na pewno spróbują wybić 0,32 . A potem.... wszystko się może zdarzyć :) gramy...
    ok.wpuszczasz ludzi w maliny i tyle!
    tworzysz piętrowe konstrukcje niby zależności od niby możliwości.
    tego co piszesz po prostu NIE MA!
    mają 400 koła zarobku jak dobrze prowadzony warzywniak co .sytuuje ich tam gdzie teraz , a ''teraz ''moim zdaniem i tak za wysoko.to jest zwykła nconectowa padlina do zrobienia kilkuset koła zarobku i tyle.
    nie ma żadnej informacji od spółki , a to żle.' nic nie wskazuje na jakikolwiek progres bo dt .weryfikuje , że to lipa.
    widziałem takich kółek dziesiątki i też mam plusa , ale leszcze nie napływają jak widać tak, że wiesz.....
    Nikogo nie wpuszczam. Regularne zyski to na nc nie takie pewne. A rosną spółki które zysków nigdy jeszcze nie pokazaly i nie pokażą . I to jest padlina. Present działa w branży obecnie popularnej , ma kasę, może ktoś z tym zrobić. I pod to gramy. Kupuj plotki.... a jak jeszcze sprzyja technika. .... każdy decyduje sam - nikogo nie namawiam. Pozdro :)
    poddaje sie....
    Hehe
  • Re: Techniczna korekta..... Autor: ~rf- [86.63.116.*]
    Trochę czasu tu spędziłem - mw. w okresie ujawnienia się cudownego nabywcy wielomilionowej emisji - Aleksandry z Gorzowa ;) Kompletnie nie wierzę w jakikolwiek rozwój tego truchła, zaglądam co jakiś czas - z sentymentu chyba. W cholerę czasu tu straciłem i wiem, że Tomalkiewicz trzyma tego gniota w NC tylko by dymać nas na kółkach. Długopisy zagraniczne ...? Kur...wa.. ludzie, popatrzcie na te witryny z lat 90'tych... błagam. Przecież tym się sprzedawać nie da. Wyniki sobie rysuje by coś tam się działo. Bagno i tyle... szkdoa czasu...a że coś tam podbili... nie pierwszy i nie ostatni raz. Wielu tu wymiękło, ale jescze widzę paru, co uwazają się za twardszych i sprytniejszych, bo ciągle tu są... Powodzenia... bez obrazy..czas tracicie ;)
    rf. Rozumiem Twoje obawy. Siedziałes tu długo, sprzedales, a tu coś się dzieje.... nikt nigdy nie wie co będzie. .... czas pokaze....
  • Re: Techniczna korekta..... Autor: ~benzik [89.187.226.*]
    nastepny tydzien 18gr mijamy
  • Re: Techniczna korekta..... Autor: ~benzik [89.187.226.*]

ładnie pobrali na koniec
    juz nie było sprzedajacych i
    sie wzieło z prawej
[x]
PRESENT24 0,00% 0,10 2026-04-29 16:25:00
2026-04-02
Inne informacje
2026-02-18
Zawarcie umowy typu Lock-up