A ja wiem? koniec tygodnia,zawsze wszędzie promocje. Może ktoś się wykruszy. Dziś spady były...
Może ktoś liczył na 30 procent w 1dzien i zrezygnuje? Tu trzeba czekać, to jasne...
Ja chcę po 3,20 bida jestem 2 dzieci na utrzymaniu i ogromne podatki co miesiąc . Wogole dziadostwo i nędza straszna. Płacić mi nie chcą. I za darmo praktycznie robię
Xxc No pomyśl. Po co ci te akcje? Tu trzeba czekać i wogóle... A tak sobie kupisz jakiegoś Carbona albo Sima czy Fcośtam i bdziesz miał 2 kółeczka w 1 tydzień. Na Ngg będzie zwała zaraz... to se kupisz milion akcji ;)) a tu co 3 czy 4 tysiące?
To sprzedawaj tego sima bo bedzie dól przez tydzień. Nadmuchali..... Ciekawe nie? 10,X , 21 a teraz 47 To jaka ta wycena była przy emisji? Pewnie się skorekci Tam Prezesio w mediach społecznościowych to reklamę na prawo i lewo robi. Ja oczywiście nie twierdze że zła spółka.
Ni mam 4,08 co 100 akcji se kupie? Dawaj 3,30 dobry uczynek zrobisz. Bozia Ci w niebie wynagrodzi a i tak pewnie zarobiony jesteś.
Ja zbieram na wiano dla córki , to mi się nie śpieszy. Mogę poczekać na te 12 i pół roku., a Tobie kasa na już się przydai poawda?
Też mi osiągnięcie. Ja też mam umowe z Microsoft. No serio. Obsługę im robie na office. Oni mi udostępniają i dają rabat 85%bo mnie lubią i są bardzo zadowoleni, A ja powiedziałam że OK, mogę korzystać.
Ty wiesz ze do ludzi piszesz,
Po dychu czy po 20 i 50:))))
A może 3× 20 i 10
Bo 5 tki już były
Sie chwali a sprzedac nawet po 3,40 nie chciał Tera dychę proponuje.
Nie będę więcej gadac bo wszystkim co mają BTC wiecrj niż 30 kilo w .. Sie poprzewracalo i leszczami gardza.
Trzeba bylo zrobić jak mówiłam. ..
To nie moje towarzystwo się porobilo.
Zlote klamki kurna. Skora fura i komora.
Na urlopie bede miala zajęcie. Zamiast słomy siana sobie ususze i do butow zapakuje.
Będzie jsk znalazł i nic mnie nie będzie uwierać.
No tak. A ja chce po 3,30. Zresztą nie wiem czy w poniedziałek będe miała, Na 1000 tylko mi chyba zostało. No bida straszna. Nie wiem przez corone czy przez co tak u mnie pusto całowicie jakoś. A ! przecież waciki kupowałam. Kurde, tego nawet nie zwrócę
Cześć Ola, Niestety zamawiać to sobie można.... XXC chce pomóc, ale co z tego. Nie dla psa kiełbasa... Chociaż wiesz poobserwowac warto moze coś spadnie, choć nie sądze by do 2 doleciało. LIFE IS BRUTAL Ja już próbowałam, może Ty umiesz lepiej Na dzieci i słomę nie wychodzi. Zresztą, tu sami pewnie rozwodnicy, to co im tam dzieci... Na blondynkę trzeba. Taką zaraz po maturze najlepiej, albo na drugim roku studiów. No, czyli taką jak Ty!!!
To mnie Baju zmartwiłaś..... myślałam, ze tak można ładnie poprosić i już :))) Ja co prawda blondynka, ale wiek już nie studencki, wymiary 90/60/90 po kwarantannie i kilku pudełkach ptasiego mleczka też poszły nieco w zapomnienie :))))) A ktoś tu pisał, że jakś luka do zamknięcia..... to może tak by trzeba dla porządku ją zamknąć? Tylko nie wiem na ile ta luka :)
W takim razie duzo decyzji przed toba.
I na tak i na nie. Kazda jest dobra.
Ide przewrócić moje sianko, by dobrze wyschło.Najgorzej mieć zgniliznę w butach.