O to że grasz na giełdzie bez podstawowej wiedzy, Lepiej zainwestuj w książki i poczytaj o podstawach zanim wszystko stracisz a nie jak stracisz to zaczniesz się edukować. Ktoś miał po prostu ukryte przed Tobą w kolejce,po tej samej cenie i go zrealizowała jak już Ty byłeś pierwszy po tej cenie to Tobie wpadła tylko 1akcja.
po pierwsze to nie obrażaj bo ja jak tu siedze nascie lat to jeszcze nikogo nieobrażalem wielki graczu, tylko zapytałem czy to jest normalne że przy jednej akcji za 3,8 poszla prowizja 5,9, po drugie moja kasa mogę robic z nią co chce
Po pierwsze to nie obrażam bo obrażanie to przymiotniki o osobie, gdybym obrażał to by administrator skasował ten post a jak widzisz nie zrobił tego więc zle to rozumujesz od innych. Po drugi krytykuje czynność która popełniasz i popełniłeś, zresztą sam przyznajesz się do tego skoro kilka lat grasz a nie znasz podstawy pierwszej transakcji, więc nawet swojego rachunku nie przeczytałeś. Typowe złoże przedmiot ale bez instrukcji (szkoda czytać bo ja wszystko wiedzący)i taki ze mnie kozak a potem wychodzi że zle i śrubki zostają.Powinieneś podziękować za radę ale dopiero jak stracisz to sobie ten post przypomnisz i zrozumiesz jego pozytywny aspekt.Polak mądry po szkodzie ale dobre i to ale szkoda że po.