Builders od China nie jest nasz chyba. Możliwe że mocodawca Funda stwierdził że nie popuszczamy na tych poziomach 28 i 29. Dodatkowo że złamałem się z chciwości i zacząłem dobierać. Powyżej 30 nie biere.
Powiem wam, że niby mało jest akcji na S i teoretycznie powinno szybko iść do góry ale jednak ciągle po trochu dosypują i dosypują. Ale zobaczymy jak się dzień ułoży. Potem noga na nogę i słoneczny weekend.
To fakt, ciagle tysiaczki dozucaja do puli ale tez ciagle ktos te tysiaczki podbiera. Wydaje mi sie ze sa ciagle hakowi plus sporo zarobionych z przedzialow 10-12 pln.
Musi sie material przemielic na tych poziomach zeby moglo podejsc wyzej. Im blizej pierwszej premiery tym mniej takich tysiaczkow moze sie pojawiac.
Ciekawi mnie bardziej nastepny tydzien, we wtorek ma sie pokazac Demo Time to Stop Time. Jak bedzie dobrze odebrane przez graczy to moze cos sie tutaj ruszy. Problem w tym ze cos cicho o tej giercze, szkoda zeby przeszla niezaowazona bo zapowiada sie ciekawie.
Ciekawi mnie bardziej nastepny tydzien, we wtorek ma sie pokazac Demo Time to Stop Time. Jak bedzie dobrze odebrane przez graczy to moze cos sie tutaj ruszy. Problem w tym ze cos cicho o tej giercze, szkoda zeby przeszla niezaowazona bo zapowiada sie ciekawie.
Ja jestem bardzo cierpliwy tylko zawsze szkoda mi zmarnowanego potencjału danego dnia. Taka natura co poradzić. No i cały czas mam z tyłu głowy, że muszę wyjść przed Minifundem bo mi zrobi Trigon bis :)
Z tego co pamietam Minifund deklarowal ze nie zamierza sie redukowac w tym roku. (popraw mnie Minifund jak sie myle) Ale ciekawszy jest Adameczek, jest na CFG od dawna bodajze od 10pln niby tylko usrednia i mega fan CFG ale wczoraj przyznal ze troszke popuscil papiera w rynek... Adameczek jak ty nie poprowadzisz tej rakiery to kto...?