zostało bardzo niewiele osób, z tych którzy wczoraj wskoczyli do pędzącego pociągu -sprzedali wczoraj na koniec, albo dziś do południa, co mnie bardzo cieszy bo nie znoszę debilnych wpisów tworzonych przez debili.
Jak na razie papier zachowuje się wzorowo, a to oznacza, że walor jest w posiadaniu akcjonariuszy, którzy sugerując się wcześniejszymi dokonaniami Dżanuarego i tym razem mu zaufają.
na close przewiduję oczywiście plus, gdyż reprezentuję stronę popytową, ile wyniesie? strzelam: +8%?
Poczytaj ,,myk,, Ja staram się każdego dnia kupować i sprzedawać z zyskiem! jadę z małym pakietem kupionym w grudniu poniżej 0.90 zł ------------------------------------------------------------------------------------- kupuję jak się trafi na korektach i sprzedaję po zesji zostaję z gotówką Twoje wywody ,że akcje mają już tylko ,,prawdziwi inwestorzy,, jest całkowicie błędna zapamiętaj Akcje może w każdej chwili kupić Kowalski z ulicy ! a dzisiaj zamknięcie jest do 17.00 niewiadomą
Dnia 2020-06-04 o godz. 13:25 ~byk napisał(a): > Poczytaj ,,myk,, > Ja staram się każdego dnia kupować i sprzedawać z zyskiem! > jadę z małym pakietem kupionym w grudniu poniżej 0.90 zł > ------------------------------------------------------------------------------------- > kupuję jak się trafi na korektach > i sprzedaję > po zesji zostaję z gotówką > Twoje wywody ,że akcje mają już tylko ,,prawdziwi inwestorzy,, jest całkowicie błędna > zapamiętaj > Akcje może w każdej chwili kupić Kowalski z ulicy ! > a dzisiaj zamknięcie jest do 17.00 niewiadomą
............. byku jest prosba, nie odpowiadaj na moje posty, bo z uposledzonymi nie gadam ))))))))))