Ostatnio jak tu byłem to 4 złote przed scaleniem było może? już nie pamiętam... ale się pozmieniało... DGA było super marką doradczą z milionami na inwestycje, kancelarie mieli, audyt prawie wielka czwórka
No to teraz w projekcie mają np. Leśne Przedszkole
Ale to się zmieni
Rząd dodrukuje tyle pieniędzy teraz że może i DGA się załapie.
A co najważniejsze to kupa firm będzie potrzebować pomocy w restrutyzacji.
Te które zbankrutują i będą uniknąć komornika i te które dostaną pożyczki z tarcz i będą chciały w coś zainwestować.
Takie firmy będą miały co robić w tym roku i później. W Warszawie jest taki problem z wnioskami to się nie zdziwię jak będą ludzie szli do specjalisty
Scalenie było 8 do 1-go .....5,64÷8 = 0,70 gr - taki obrazowo jest w tej chwili prawdziwy kurs DGA nawiązując historycznie...niektórzy tego nie rozumieją
No tu trzeba uważać żeby się nie załapać na większościowego akcjonariusza:) Kiedyś przed scaleniem po kilkanaście albo nawet kilkadziesiąt złotych za akcję Prezes na podbitce upłynnił zdaje się sporo akcji z karko albo innym tuzem?
Te akcje mogą dojść do 20 złotych.
Nie wiem czy w przyszłym roku czy za kilka lat, ale sprzedawać po 5 złotych to jak zrobic komuś , kogo się nie zna prezent
Jadę od zachodu koło galerii firt, tej nieczynnej w okolice świętokrzyskiej.
A potem na drugi brzeg Wisły i pod wieczór wracam.
Chętnie. Jak będę wyjeżdżał to napiszę tutaj.
W piątek spoko ale Max do 16 mam czas później mnie nie ma. To trzeba się złapać ale w ciągu dnia.
Daj znać w piątek rano jak będziesz obok tego Fortu Wola to się tam złapiemy na chwilę przynajmniej ja mam tam 15 minut autem. Wezmę od Ciebie numer to nie będziemy tu forum zaśmiecać. Pozalatwiasz swoje sprawy a potem jak będziesz miał jakieś okienko to się w porze Lunchu złapiemy. Ale już bez pisania na forum gdzie i o której. Bo to trochę dziwne