Dnia 2020-06-03 o godz. 16:51 ~Kwasir napisał(a): > Kiedy tego szrota wywala z giełdy, przy 10 gr czy grubi będą sypać do 0,001? Jak myślicie.
Pytanie kiedy Ciebie wywalą giełdy. ;)
Wiesz, że w Orange mogą udostępnić Twój numer telefonu jeśli będę miał uzasadnione podejrzenie, że działasz na szkodę finansową spółki i udziałowców?
"Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.
Zakazane jest także zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego, które może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej."
Mam ciebie zgłosić do spółki aby się zainteresowali bo zachwalasz jaka to cudowna firma i że zaraz będzie 1zl. Zastanów się co piszesz jeden z drugim, jak robicie nagonkę na wzrosty to ok w waszym mniemaniu? I to jest uczciwe bo posiadacie akcje i pisanie bzdur na forum w waszym wykonaniu nie powoduje działania na szkodę innych ludzi którzy mogą nadziać się na zawyżona cenę i po spadku kursu stracić pieniądze. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Nie znajdziesz ani jednego mojego postu który by zachwalał/albo negował spółkę bądź pisał o spadkach czy wzorstach (na tym forum o spółce NGG łącznie może jest moich 5 wpisów)więc źle trafiłeś.
Ja cię oficjalnie informuje,że napisałem do spółki NGG aby podjęli interwencję wobec Twojej osoby ze negujesz spółkę notowana na NC pisząc o niej szkalujac ja.(czekam na odpowiedź)
Na spadku kursu się nie traci, traci się sprzedając przez takie szuje jak ty co piszą że jest spółka gniot i że będzie wiecznie spadać. Wypad do kryminału gdzie twoje miejsce.
Jest wolność słowa, nigdzie jełopie nie napisałem że coś rekomenduje, bukaekkek, to wy rekomenduje cię że trzeba kupić bo dziś miało być info, wczoraj miało być i w tamtym tygodniu, czy ja na podstawie tego co napisałeś mam was zgłosić do knfu