• Mam pytanie Autor: ~Kwasir [37.47.243.*]
    Kiedy tego szrota wywala z giełdy, przy 10 gr czy grubi będą sypać do 0,001? Jak myślicie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.159.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Mam pytanie Autor: ~kwasir2 [77.111.247.*]
    Dnia 2020-06-03 o godz. 16:51 ~Kwasir napisał(a):
    > Kiedy tego szrota wywala z giełdy, przy 10 gr czy grubi będą sypać do 0,001? Jak myślicie.

Pytanie kiedy Ciebie wywalą giełdy. ;)

Wiesz, że w Orange mogą udostępnić Twój numer telefonu jeśli będę miał uzasadnione podejrzenie, że działasz na szkodę finansową spółki i udziałowców?

"Zgodnie z artykułami 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation) zakazana jest manipulacja instrumentami finansowymi. Zakazaną manipulację stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pośrednictwem mediów, w tym internetu, lub przy użyciu innych środków, informacji, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd, w tym rozpowszechnianie plotek, w przypadku gdy osoba rozpowszechniająca te informacje wiedziała lub powinna była wiedzieć, że informacje te były fałszywe lub wprowadzające w błąd. Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zakazane jest także zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego, które może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej."
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Kris [5.173.120.*]
    No to mu dojechałaś hihi. Pozdrawiam rozumnych
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Wiedzacy [5.173.201.*]
    Zgłosiłem dziś do spółki NGG,aby zainterewoniowali odnośnie osobnika "kwasir"który szklankę spółkę.Czekam na odp.
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Kwasir [37.47.243.*]
    Mam ciebie zgłosić do spółki aby się zainteresowali bo zachwalasz jaka to cudowna firma i że zaraz będzie 1zl. Zastanów się co piszesz jeden z drugim, jak robicie nagonkę na wzrosty to ok w waszym mniemaniu? I to jest uczciwe bo posiadacie akcje i pisanie bzdur na forum w waszym wykonaniu nie powoduje działania na szkodę innych ludzi którzy mogą nadziać się na zawyżona cenę i po spadku kursu stracić pieniądze. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Wiedzacy [5.173.170.*]
    Nie znajdziesz ani jednego mojego postu który by zachwalał/albo negował spółkę bądź pisał o spadkach czy wzorstach (na tym forum o spółce NGG łącznie może jest moich 5 wpisów)więc źle trafiłeś.
    Ja cię oficjalnie informuje,że napisałem do spółki NGG aby podjęli interwencję wobec Twojej osoby ze negujesz spółkę notowana na NC pisząc o niej szkalujac ja.(czekam na odpowiedź)
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Pedro [5.173.189.*]
    Na spadku kursu się nie traci, traci się sprzedając przez takie szuje jak ty co piszą że jest spółka gniot i że będzie wiecznie spadać. Wypad do kryminału gdzie twoje miejsce.
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Kwasir [37.47.243.*]
    Jest wolność słowa, nigdzie jełopie nie napisałem że coś rekomenduje, bukaekkek, to wy rekomenduje cię że trzeba kupić bo dziś miało być info, wczoraj miało być i w tamtym tygodniu, czy ja na podstawie tego co napisałeś mam was zgłosić do knfu
  • Re: Mam pytanie Autor: ~kwasir2 [77.111.247.*]
    Dnia 2020-06-03 o godz. 21:00 ~Kwasir napisał(a):
    > Jest wolność słowa, nigdzie jełopie [...]

Czas na Ciebie. Po prostu idź się masturbować gdzie indziej. Na interie czy gdzieś. Idź.

• Re: Mam pytanie Autor: ~Kwasir [188.147.102.*]
    Od jutra mam remoncie nie będzie mnie przez 2 tygodnie, ciekawe jaki będzie kurs, oto pytanie 15 czy 40 groszy

15 łapka w górę 40 w dol
    Do zobaczenia za 2 tgodnie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.140.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MUNAR -1,06% 0,38 2026-04-30 12:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.