• Czuje że będzie rakieta Autor: ~longterm [89.64.88.*]
    właśnie teraz startuje
  • Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~longterm [89.64.88.*]
     Zarząd TESGAS szacuje, że planowane inwestycje w rozbudowę sieci gazowej w Polsce mających na celu zwiększenie możliwości przesyłowych oraz dywersyfikację źródeł dostaw zapewnią podmiotom działającą w branży budowy infrastruktury gazowej liczne zlecenia przez okres najbliższych 5 lat.  
  • Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~Lol [83.22.39.*]
    skąd to?
    Tesgas dominuje w północno zachodniej Polsce czyli tam gdzie Baltic Pipe ma byc doprowadzony z Danii :)
    Tesgas ma bardzo dobre kontakty z Gaz Systemem :) czyli prawdopodobnie będzie układać północno zachodnią nitke gazociągu, czyli coś tam im wpadnie. https://www.baltic-pipe.eu/pl/
    Oto co napisał Tesgas w raporcie:
    "Grupa Kapitałowa prowadzi działalność na rynku usług eksploatacji sieci gazowych, w szczególności wykonawstwa obiektów gazowych, usług eksploatacji, rynku obróbki metali oraz odnawialnych źródeł energii. Na rynku usług eksploatacyjnych Grupa posiada ugruntowaną pozycję na terenie Polski północnozachodniej. Jest ona efektem wysokiej jakości świadczonych usług, wieloletniego doświadczenia kadry pracowniczej oraz nowoczesnego parku maszynowego pozwalającego na wykonanie szerokiego zakresu prac eksploatacyjnych." 

• Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~Misio [89.76.121.*]
    Zapewnia branży nie znaczy że tesgasowi
    Będzie umowa na BP to ruszy, nie będzie to kieszenie jak obecnie, gdzie Wigi odbijają ładnie, spółki no novavais, Columbus na szczytach a tu padaka jakich mało, Poprostu spółka nie jest lubiana przez inwestorów i tyle
    Kapiszon jakich mało
    Tylko BP ruszy kursem
    Misio ja też byłem bardzo sceptyczny, pomietasz jak krytykowałem Tesdgas? I o dziwo dziś kupiłem pakiecik Tesgasu po przeczytaniu sprawozdania którego pewnie nikomu nie chce sie czytać na tutejszyn forum http://tesgas.pl/pub/uploaddocs/sprawozdanie_zarzadu_gk_tesgas_2019_06_30_signed.pdf
    Firma obiecująca.
    A co do OZE to wystarczy napomknąć na forum Columbusa o Tesgasie i Tesgas jest wyżej niż bańka Columbus :)
  • Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    ooo są ludzie, którzy coś czytają... To dobrze rokuje.
  • Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    przebicie 5,50 otwiera niebo...
  • Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~Maro [213.48.55.*]
    A pierwsze widły już są:-) tym razem 5,50 zostanie przebite bez problemu. Sądzę, że dziś to tylko początek a jutro bedzie prawdziwe show
  • Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~Widly [85.221.135.*]
    Jutro znowu widly?
  • Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~Maro [213.48.55.*]
    Nie zdziwiłbym się
  • Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~MsTwelvemoons [176.221.122.*]
    Dnia 2020-06-03 o godz. 16:26 ~Maro napisał(a):
    > Nie zdziwiłbym się

Jestem totalnie podekscytowana, fajnie widzieć, jak rośnie spółka, w którą się wierzy wiarą opartą o skały! ;)
  • Re: Czuje że będzie rakieta Autor: ~Adi [185.44.218.*]
    Jak przebije opor na 6. 8 to juz poleci
[x]
TESGAS -0,77% 1,93 2026-05-27 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.