Dnia 2020-06-03 o godz. 22:48 ~Ojjj napisał(a): > Niestety jeśli cała odzież rośnie a to coś spada to wniosek jeden , papier nic nie warty...sam bym uciekł ale nie ma jak...
No i co uciekłeś ? Gdyby kurs tu nie stał to bym tu nie wszedł. Kupuje się to co jeszcze nie wzrosło a nie to co poszło o 30% bez powodu. Jak widac miałem racje . Pierwszy raz witają mnie sami maruderzy...
jak sprzedałeś po wzroście to zarobiłeś , jak trzymasz, to zarobiłeś wirtualnie, więc nie ma co się cieszyć, jutro, za kilka sesji, może być znowu 2,30 , taka to "perełka" ....
Bardzo dobrze zrobiłeś. Też dokupiłem za 2.40 - 2.42. pisałem tu o tym nawet. Jestem w spółce od kilku lat. obniżyłem średnia do 3.50 i na koniec roku spokojnie tam się znajdziemy. Jak nie wyżej.
Dnia 2020-06-09 o godz. 10:08 ~vrgsyfityle napisał(a): > dalej zadowolony po zakupie najgorszego odzieżowego śmiecia?ha ha ostrzegałem że to jest giełdowe dno
jak najbardziej, cały czas na plusie, a PKN z którego wyszedłem w dół, więc uśmiech nie schodzi z twarzy
przykre , ale to jest naprawdę śmieć , jak inne stoją tu spada, jak inne rosną 2 % tu jest zero , jak inne rosną 15% tu rośnie 7 % i to raz na kilka lat , no to co to jest jak nie śmieć ?
Dnia 2020-06-09 o godz. 10:08 ~vrgsyfityle napisał(a): > dalej zadowolony po zakupie najgorszego odzieżowego śmiecia?ha ha ostrzegałem że to jest giełdowe dno
Ale musiałeś stracić na vistuli ,że tak szalejesz po forach,pamiętaj na giełdzie inwestuje się bez emocji i przywiązania do papiera a teraz uważaj ,chcesz się odkuć ? to zbieraj VRG na korekcie np dzisiaj a gwarantuje ci ,że za miesiąc będziesz miał przyzwoity zysk.Będzie to rekordowy czerwiec w sprzedaży ,to ci obiecuje