Czy to ważne ile? czy 50 czy 100 tysi, ważne że można w tak beszczelny sposób okraść spółkę, która podobno jest już na rynku kapitałowym rozwiniętym a nie rozwijającym się i niczego i nikogo się nie bać ani knefów ani prokuratury, ani akcjonariuszy. Tak sobie myślę że jeżeli już ktoś chce zainwestować na gpw to tylko wig 20 SZEROKI RYNEK KTÓRY JEST KOMPLETNIE NIE WIRYGODNY OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM . ZŁODZIEI NA ZŁODZIEIU I ZŁODZIEIEM POGANIA
ja straciłem 17000 na tym śmieciu jak jeszcze wszyscy wierzyli w tą walcownię. Na szczęście udało mi się uratować resztkę kapitału jak przeczytałem tłumaczenie prezesa że zapomniał się i mu umknęło że wywalił akcje na gpw i nie dał komunikatu na czas pchnąłem wszystko pkc. Całe szczęście trochę kapitału uratowałem i mogę odliczać stratę, patrząc na to co się później stało mam się z czego cieszyć.
Mi zabrali wszystko co mialem ale odtamtej pory (2018)roku juz ani grosza nie wpłaciłem na tą gpw.Teraz tylko czekam by to znik eło z mego rachunku bo zamknąc nie mozna jak to sie ma na koncie i jeszcze maklery oplaty za rachunek buirą (cwanie pomyslane)!!