Gracz to kolejny ubrany leszcz który próbuje manipulowac aby ngonic na swoj papier.
Po co robisz pod siebie, nie potrafisz napisac cos merytorycznie tylko mnipulcje bez pokrycia.
A jak weryfikuja to uciekasz do nory. Komedia jakie tu leszcze sa
Przecierz posze ze ubrales sie jak rasowy leszcz grubo i perfidnie manipulujesz.
To ty sie ogarnij bo piszesz cos, ludzie pytaja a ty uciekasz jak typowy tchurz.
Po co robisz pod siebie leszczu i smrodzisz?
Ktos pyta cie o to co pisales to omijasz a jak ja weryfikuje to atakujesz bo nie potrafisz sie obronic taki z ciebie manipulant.
Zamknij sie i nie smrodz i tak jest slabe zainteresowanie a ty dowalasz do pieca i zniechecasz.
Jakbyś umiał ogarniać umysłem to byś widział, że prezes DDI ostatnio na twitterze mówił, że prawdopodobnie coś pozmieniają jako firma w czerwcu. Więc najpierw się doinformuj, a potem pogadamy.
Realista moze to ty sypiesz?
Przy 1zl widziałes brak paliwa, przy 1,30 pisales o spadkach na 1zl, teraz podobnie. Albo krecisz kola albo sie nie znasz, co?
Dnia 2020-06-04 o godz. 19:31 ~Realista napisał(a): > Tutaj piszą ze kierunek 2,5 a niektorzy nawet kiedys 4,5,6 a nawet 10 wiec bierz nie marudź tutaj jest potencjał 100mln kapitalizacji
NIektórzy pisali jakiś czas temu o 1zł Dnia 2020-05-27 o godz. 10:37 ~Realista napisał(a): > I co leszczyki chwilę podniecenia za wami a teraz czas popuścić w majty w drodze do 1zł?
I po co się ośmieszasz leszczu? Od 70 po spadkach na spółkach związanych z covid mogłes brać i byłbyś zarobiony a tak siedzis zi płaczesz bo nie potrafisz myśleć więc pozostaje ci puste pisanie..
Dnia 2020-06-08 o godz. 15:05 ~te_trolu napisał(a): > Dnia 2020-06-04 o godz. 19:31 ~Realista napisał(a): > > Tutaj piszą ze kierunek 2,5 a niektorzy nawet kiedys 4,5,6 a nawet 10 wiec bierz nie marudź tutaj jest potencjał 100mln kapitalizacji > > NIektórzy pisali jakiś czas temu o 1zł > Dnia 2020-05-27 o godz. 10:37 ~Realista napisał(a): > > I co leszczyki chwilę podniecenia za wami a teraz czas popuścić w majty w drodze do 1zł? > > I po co się ośmieszasz leszczu? Od 70 po spadkach na spółkach związanych z covid mogłes brać i byłbyś zarobiony a tak siedzis zi płaczesz bo nie potrafisz myśleć więc pozostaje ci puste pisanie..
Zostaniecie leszcze na peronie za niedługo, już cześć wykolejona , jęczcie dalej a mogliście brać znacznie taniej.Wy tu ujadaliście a myślący kupowali od was dużo taniej w ciszy i spokoju hahaha. Jeszcze jest czas zdążycie coś kupić choć nie wiele
Dnia 2020-06-08 o godz. 16:23 ~Waldek napisał(a): > sternik nie zle teraz zaczynasz jest szansa że dojdą do nas Inwestory? mam nadzieje ze wiesz co robisz?
Zaden sternik dzieciaku marne 15000 stało kolejny dure-n
A ty umiesz czytać ze zrozumieniem trollu. Napisałem po transakcji i śmieje się ze sternika bo widać że dostał rozkaz ciągnąc naszą padlinę i bardzo dobrze. Czekamy tyle lat że nam się należy jak psu buda. sternik jest niudacznikiem i cieszy mnie jak zrobi coś poprawnie. Te 15 tysiów było poprawnie ale jeszcze powinieneś położyć 15 tysięcy na kupnie to może ktoś do nas dołączy.
Nie ma zadnego stewrnika leszcze, ja kupowalem i sprzedawalem i tak co jakiś czas i takich jak jak jest wielu a nie sternik leszcze, wywalilem 50k akcji ostatnio ,odkupiłem więcej i znowu wywalę.
Śmiać mi się chciało jak podbierałem a takie leszcze jak wy pisały że ktoś steruje, potem realizowałem zyski powoli to pisali że sternik blokuje . Tu są tak marne obroty że łatwo z kasa ugrać a to że wy macie kapitał 10-20k to nic dziwnego że was to dziwi leszcze. Co sie uśmiałem gdy sprzedawałem a leszczyna pisała bo sternik blokuje,porostu realizowałem zysk jak tylko ktoś sie podstawił hahaha