wiem wiem... sledze regularnie... no rzeczywiscie pomylilem sie i wydawalo sie ze juz po zabawie na sanwilu a kto wie... moze zabawa sie dopiero tam zaczyna
Patrząc na wykres wikany myślę że wszystko co najlepsze jeszcze przed nami. Sytuacja jest kontrolowana przez sternika. Jeszcze tutaj niedowiarkowie się zdziwią.
A co do obrotów to skokowy wzrost nastąpi przy cenie około 3 PLN. Natomiast 1mln obrotu zobaczymy przy cenie około 4PLN. W tej chwili nie ma kto oddawać stąd te mizerne obroty.
No wygląda to na małą konsolidację. Spodziewałem się że tak jak szybko urosło tak szybko spadnie, a tu proszę. Trzyma poziom 2zl, a i obroty wygasły. Kto wie. Może kilka sesji i czeka nas druga fala. Trzeba obserwować.
Trochę byłoby to dziwne jakby się to miało zakończyć na tym co widzieliśmy do tej pory, bo niby czemu miałoby to służyć? Ani wiele nie kupili, ani tym bardziej wiele nie wysypali, bo obroty byly większe na wzrostach niż jak kurs zaczął delikatnie opadać
Moim skromnym zdaniem papier jest delikatnie zbierany, co dobrze wróży na przyszłość. Lepiej jak są częste korekty, bo jest szansa na stabilny wzrost i to w dłuższej perspektywie.
Ja się kręcę...na fotelu - takiego optymizmu na tej spółce to ja chyba nigdy nie widziałem, a mam te akcje w portfelu od... dawna, że już roku nie pamiętam. No, ale przynajmniej, optymistyczne wpisy, lepiej się czyta :). Pozdrawiam Akcjonariuszy z tego forum.
Oooo... jak już takie dinozaury wracają na forum to wiedz że coś się dzieje :) Kopę lat... Aczkolwiek z tym optymizmem to bym nie przesadzał. Bywało zdecydowanie lepiej i to przy dużo wyższych poziomach. Pozdrawiam