Dziwny jest ten swiat jedni placa za akcje 12,77zl ,a drugim szkoda 5zl ,ale na koniec roku 20zl za akcje,to troch chyba bedzie malo.Jak dla mnie do 2 zl moglo by spasc .Dziekuje...
Zobacz jaki wolumen na tych „spadkach”z nikt nie ma ochoty sprzedać akcji w tej chwili i ktoś smiesznym wolumenem próbuje zbijać kurs. Nie ze mną te numery Bruner
Unormuje się na poziomie 1pln. Nikt nie chce tego kupować - chodzą tylko jakieś automaty podbijają żeby był sztuczny ruch. Ciekawe dlaczego IDG nie chwali się współpracą z BTC? Poprostu BTC zapłaciło IDG jakąś fakturkę tylko po to by móc chwalić się nie wiadomo jaka współpraca. Bzdura.
Spada bo sie studenci bawia. Napisali ze w czerwcu / lipcu wypuszcza gry. Poza tym to IDG to sa experci. Skoro nawiazali wspolprace, to znaczy ze pomoga. Te gry o ktorychpisza zreszta juz sa do sciagniecia - mozna testowac
Spokojnie. Pr tej firmy ciągle jest nijaki. Ale to nic złego bo jest jeszcze czas na dobieranie. To wystrzeli wkoncu tak że będą się ludzie zastanawiać co to się stało się.
Wolałabym żeby było bardziej stabilnie
Na razie ta huśtawka mi się totalnie nie podoba
Dobre info kurs zamiast rosnąć albo chociaż zostaje miejscu to spada i to id razu ponad 10%?
Słabe to
Na razie mam wtopę na tej spółce
Czekam zatem cierpliwie
Ewa to po ile ty kupowalas jak juz masz strate spolka byla po 0.45gr pozniej w granicach 0.80gr wystrzelila na ponad 5 zl takze teraz trzeba czekac az papier wyzbieraja a zrobia to na bank bo akcji w obrocie malo a to ze spada o 10% to rownie dobrze maze byc plus 30%bo dziury w arkuszu