• Bądź tu człowieju mądry! Autor: ~Flaga [83.21.72.*]
    Zastanawia mnie jedno, dlaczego dobra spółka z dobrymi perspektywami ciągle pikuje, gdy tymczasem tyle bankrutów idzie w górę. Jak być tu mądrym, długo to jeszcze będzie trwało, jak myślicie?
  • Re: Bądź tu człowieju mądry! Autor: ~Flaga [83.21.72.*]
    Przepraszam za literówke wszystkich ludzi!
  • Re: Bądź tu człowieju mądry! Autor: ~NOWY88 [195.205.182.*]
    Też mnie to irytuje, nic nie zrobisz- mało płynny rynek wydaje się być mało odzwierciedlający globalne nastroje- chodź jak się przyjrzysz to na WIG farmaceutycznym nie ma szerokiej tendencji do koloru zielonego. Sprawdź. Musi się coś zadziać w spółce. Zobaczymy co po walnym w czerwcu- co z dywidendą i tak dalej. Spółka dużo zainwestowała więc powinna w dłuższej perspektywie czasu wrócić na pułap 5-6 PLN. Pozostało chyba czekać na przebicie 5 zł...
  • Re: Bądź tu człowieju mądry! Autor: aro88 [89.79.195.*]
    Naród bez jakiegoś info albo wskazówek do wzrostów nie rzuci się na tą spółkę, firma mało informuje. Z jednej strony dobrze bo można dobierać, a prędzej czy później jak pokażą się wyniki rynek się zainteresuje. Nie jest to spółka gdzie cena robi kółka codziennie :)
    Podkreślam że cena z ostatniego dołka to 3,2 obecnie 3,8 dla zainteresowanego inwestora jest zaje*ista. Pozostaje kupić zostawić i nie zaglądać za często, jedynie dokupować. Ja tak przynajmniej robię, a co i kiedy pchnie cenę do góry nie wiem, jestem pewny że cena spaść niżej już nie może, a będąc świadomym jak firma się rozwineła jestem spokojny że wzrosty przyjdą, jak nie w 2q to 3 :)
  • Re: Bądź tu człowieju mądry! Autor: aro88 [87.116.242.*]
    Dzisiaj dobrałem jeszcze po 3,78 :)

• Re: Bądź tu człowieju mądry! Autor: ~NOWY88 [5.173.112.*]
    Ja również, schodzę ze średniej ceny zakupu. Jak myślisz...kilka miesięcy czekania na wyniki ? Czy może się pojawić dobre info wcześniej ?
  • Re: Bądź tu człowieju mądry! Autor: ~Beetlejuice [165.225.207.*]
    Niski freefloat, stabilne wyniki, duża przewidywalność. Tu wyłącznie większościowi udziałowcy mogą szarpnąć kursem (wezwanie). Absolutnie nie jest to papier dla spekulantów.
[x]
MASTERPHA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.