U mnie w mdm koszt nabycia się diametralnie zmienil tak jakbym kupił akcji za dużo mniejsza kwotę niż kupiłem w rzeczywistości nie czaję za bardzo pierwszy raz doświadczam scalenia i mi się nie podoba
akcje scalone, ale cena za akcje 0,68 gr??? czyli cena zamknięcia ostatniej sesji notowania, a moim zdaniem powinno być 0,68 x 5 = 3,4 PLN więc dlaczego jest inaczej???
Ja nie mówię ani o średniej ani o wycenie właśnie zaskakuje mnie koszt nabycia, kupiłem akcji za określoną kwotę a teraz się wyświetla dużo mniejsza kwota że niby kupiłem za mniej. Ale dobra nvm się okaże wkrótce co to będzie
Początkowy kurs po scaleniu nie będzie mógł być niższy od kursu na zamknięciu czyli 5x0,65=3,25zł to informacja bezpośrednio z Polasris - kasa sama nie znika więc bzdur nie pisać - bo co komu teraz wyświetla to mało istotne, kasę można tylko samodzielnie stracić przez bezmyślność i ulegania trolom, a więc na pewno wielu troli będzie siało panikę, więc trzymać gatki leszcze byście przez swoje słabe nerwy nie zostali łatwymi dawcami akcji w pierwszym dniu - kursem będzie pewnie mocno bujać.