• XPLUS = rozdziewiczone 1.3 PLN, jedziemy na 1.8 Autor: ~elPAPPO [82.70.93.*]
    Igrzyska ulicy otwarte po 1.30 dzisiaj
  • Re: XPLUS = rozdziewiczone 1.3 PLN, jedziemy na 1.8 Autor: debordian [89.64.88.*]
    Czy ta firma naprawdę jest już warta 100 milionów? Zaraz tu będzie większa kapitalizacja niż na Sygnity.
  • Re: XPLUS = rozdziewiczone 1.3 PLN, jedziemy na 1.8 Autor: ~OGAR [31.183.175.*]
    Z całym szacunkiem, ale według mnie Sygnity ma najlepsze lata za sobą, a XPLUS ma je przed sobą, nie trzeba wymyślać koła na nowo, XPLUS tego nie robi, bazuje na rozwiązaniach Microsoft i robi to co dzisiaj jest jednym wielkim trendem, remixuje, a nawet współpracuje i robi to dobrze, co pokazuje wpisanie na listę Inner Circle:

W lipcu 2019 roku Xplus, jako jedyna firma z Europy Środkowo-Wschodniej, został zaproszony do Inner Circle Microsoftu, skupiającego jedynie 1% najlepszych na świecie partnerów dostarczających rozwiązania biznesowe

drobni akcjonariusze to dostrzegają i dobrze, bo w takiej kolejności powinno to się odbywać, kierunek kursu 1,5 PLN jest realny, potem niewątpliwie zainteresują się spółką niektóre fundusze.
  • Re: XPLUS = rozdziewiczone 1.3 PLN, jedziemy na 1.8 Autor: debordian [89.64.88.*]
    czyli uważasz, że w Sygnity ludzie nie wierzą, a tutaj wyceniają przyszłość? fair enough,

porównuję, bo jednak jest znacząca różnica w przychodach i zyskach, a kapitalizację już mamy tutaj większą. ja wiem, że to spółka bardzo perspektywiczna, inaczej bym w nią nie wchodził, tylko zastanawiam się, czy taki szybki wzrost nie pociągnie za sobą spadków. chociaż w sumie to płakać nie będę. chętnie dokupię.

PS a ja tam wierze, że Sygnity wychodzi na prosta. też mam w portfelu.
  • KONSOLIDACJA w okolicy 2.2 zł Autor: ~2zlocisze [92.40.174.*]
    konsolidacja kursu niedługo w okolicy 2.2 zł ale potencjał do dalszego zarobku nie zniknął.

• Re: KONSOLIDACJA w okolicy 2.2 zł Autor: ~Byson [5.184.112.*]
    A ja się zastanawiałem czy po 1 PLN to nie za drogo, wyceniłem spółkę na 1,20 w ciągu kwartału, muszę przyznać że teraz trochę żałuję, że wcześniej nie dobrałem, ale może i faktycznie jest potencjał podjechać na 2,0 na razie Zarząd wykazuje spokój
    Dobra dobieram zobaczymy co będzie
  • Re: KONSOLIDACJA w okolicy 2.2 zł Autor: ~Analitico [5.173.189.*]
    Jak ktoś tu sprzedaje to chyba żeby za chwilę dobierać ponownie
  • Re: KONSOLIDACJA w okolicy 2.2 zł Autor: ~2zlocisze [92.40.249.*]
    AKUMULACJA bo wahnięcie było przy 1.67 zł.
    To będzie baza do ruchu do 5zł, przy 2.2zł zmiana
    obrotu na wyższy poziom.
    Ale rozstrzał dzisiaj, może tak być, ze zobaczymy wybicie pod 2,0 w tym tygodniu, dzisiaj walka o przyspieszenie na następne dni.
  • Re: KONSOLIDACJA w okolicy 2.2 zł Autor: ~2zlocisze [92.40.248.*]
    muszą dobrze wytłuc ten uliczny smród co to wiecznie pisze na forum że ma
    pakiecik a jak wejdziesz w szczegóły to wychodzi że mają po 1000 sztuk za
    700 zł wartościowo.
    Obroty już po 70k sztuk / 100k wartościowo więc jak dobiją z kursem do 3 zł
    to i obrót powinien sie conajmniej podwoić A wtedy bedzie lepszy handel.
    ....................
    porównajcie to: JRH z 50gr na 14.70 zł w 7 mcy a zyski podobne majä więc
    XPL powinien też śmigać min 100% wyżej.

• Re: KONSOLIDACJA w okolicy 2.2 zł Autor: ~OGAR [31.183.175.*]
    Tak jak napisałem, już, uczyli mnie mądrzejsi, że są DWA SEKTORY PODCZAS KRYZYSU, KTÓRE ROSNĄ ZAWSZE
    - zarządzanie aktywami bezpiecznymi, to są nieruchomościowe, z większym portfolio jak JRH
    - zarządzanie projektami IT w oparciu i sprawdzone narzędzia - to jest właśnie XPLUS!!! partner MICROSOFT
[x]
XPLUS 1,53% 2,65 2025-10-03 15:47:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.