??? Po wpisaniu NIP BitEvil wyskakuje komunikat ,,Podany numer NIP nie znajduje się w naszej bazie danych.Proszę sprawdzić poprawność wpisanego NIP-u lub wpisać inny. "
Byłem dzisiaj pod siedzibą vasko ebergy ponoć puławska 405A nie ma nawet szyldu nie ma firmy przy spisie przy glownym wrjsciu Panowie coś ostro tu nie gra
Po 2.43 średnią A wyszedłem po 2.35 średnią 1000 zł. W plecy ale jak to przeczytałem to się sekundy nie zastanawiałem jeszcze dzisiaj przejezdzalem Puławską A myślę podjadę sobie A tam nic żadnego szyldu nawet na miejscach parkingowych radzę uważać
Na mapie jest tylko puławska 405 a to jest drugi budynek z tyłu taki sam Puławska 405A ale ani w jednym ani w drugim nie ma śladu o vasko energy przynajmniej z szyldów A a reszta nie wnikałem bo mnie to już nie obchodzi..
Objechalem wszystkie budynki dookoła ze dwa razy i wszystkie miejsca przejrzałem dwa razy jak chcesz to jedź i sprawdź ja pisze to wam z dobrej woli żadnego interesu w tym nie mam
No chyba że tak ogólnie mieszkam tu w okolicy i znam wszystkie firmy praktycznie na Puławskiej w okolicy niby tego vasko i powiem że budynek normalny mały biurowiec do wynajęcia z tego co widziałem to jest tam z 7 różnych firm ale dip.. y nie urywa widać że małe firemki tam są